Velso princesė paviešino jautrų laišką: prabilo apie kovą su vėžiu

  • Teksto dydis:

Velso princesė Kate Middleton patvirtino, kad šį savaitgalį pasirodys viešumoje pirmą kartą po to, kai jai buvo diagnozuotas vėžys.

„Per pastaruosius porą mėnesių mane pribloškė visos malonios palaikymo ir padrąsinimo žinutės. Man ir Williamui tai suteikė labai daug ir padėjo mums išgyventi sunkesnius laikus“, – rašė 42-ejų Velso princesė išplatintame asmeniniame pranešime.

K. Middleton taip pat prabilo apie savo ligą.

„Darau gerą pažangą, bet, kaip žino visi, kuriems taikoma chemoterapija, yra gerų ir blogų dienų. Tomis blogomis dienomis jautiesi silpnas, pavargęs ir kūnas turi pasiduoti poilsiui. Tačiau geromis dienomis, kai jautiesi stipresnis, norisi išnaudoti tą gerą savijautą.

Mano gydymas tęsiasi ir truks dar kelis mėnesius. Tomis dienomis, kai jaučiuosi pakankamai gerai, tikras džiaugsmas įsitraukti į mokyklos gyvenimą, skirti laiko dalykams, kurie suteikia energijos ir pozityvumo, taip pat šiek tiek pradėti dirbti namuose“, – teigė princesė.

Mokausi būti kantri, ypač esant neužtikrintumui.

K. Middelton sakė nekantraujanti su šeima dalyvauti šį savaitgalį vyksiančiame Karaliaus gimtadienio parade. Ji taip pat pažymėjo, kad tikisi sudalyvauti ir keliuose viešuose renginiuose vasarą, bet pabrėžė, kad jos sveikatos situacija vis dar sudėtinga.

„Mokausi būti kantri, ypač esant neužtikrintumui. Priimti kiekvieną dieną tokią, kokia ji yra, klausytis savo kūno ir skirti sau tiek laiko, kad pasveikčiau.

Labai dėkoju už nuolatinį supratingumą ir visiems, kurie taip drąsiai su manimi pasidalijo savo istorijomis“, – rašė K. Middleton.

 

 

Tai bus pirmasis princesės viešas pasirodymas nuo 2023 m. gruodžio.

Ji buvo paguldyta į ligoninę dėl pilvo operacijos sausio 16 d.

Vėlesniais mėnesiais rūmai neviešino informacijos apie princesės sveikatą, kol kovo 22 d. pati K. Middleton išplatino vaizdo įrašą ir pasidalijo vėžio diagnoze.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerbėja

Gerbėja portretas
Jokio ,,vėžio,, nėra ir nebuvo. Rūmų intrigos, kova dėl sosto.

Juliau, keistas tavo

Juliau, keistas tavo portretas
seksualinis nukrypimas.Gal geriau nerašyk,pataupyk letenėles kitam reikalui ...

Julius

Julius portretas
Lytiškai susijaudinus, makšties prieangį drėkina Bartolino ir Skeno liaukos. Susijaudinimo fazėje makštis pailgėja 2,5–3,5 cm, o jos viršutinė dalis prie gimdos kaklelio praplatėja apie 4 cm. Kopuliacinio ciklo plato fazėje į apatinį makšties trečdalį ir mažąsias lytines lūpas suplūsta labai daug kraujo, raumenys įsitempia ir makšties skersmuo sumažėja beveik trečdaliu. Taip makšties raumenys stipriau apglėbia vyro varpą, sustiprinama trintis tarp varpos ir makšties ir padidėja lytinis malonumas. Orgazmo metu makšties raumenys ima nevalingai ritmiškai susitraukinėti. Susitraukimų paprastai būna nuo 5 iki 12. Iš pradžių pertraukos tarp susitraukimų būna apie 0,8 sek., paskui tarpai ilgėja ir susitraukimų intensyvumas mažėja. Orgazmo metu makšties sienelės sudrėksta labiau nei bet kada.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių