Princas Haris bando priimti svarbų sprendimą: ši diena jam – košmaras

  • Teksto dydis:

Princas Haris visada mylėjo savo tėvą karalių Karolį III, tačiau vienas dalykas, kurio jis visada nekentė, yra jo atsakas į ginčus su princu Williamu. Dabar jaunesnysis princas turi priimti Tėvo dienos sprendimą, sako karališkosios šeimos ekspertas Tomas Kvinas. Jungtinėje Karalystėje Tėvo diena šiais metais minima birželio 16-ąją.

Sasekso kunigaikštis bando priimti sprendimą, susijusį su Tėvo diena. Kelis mėnesius nematęs tėvo, princas Haris stengiasi suplanuoti pokalbį su juo.

Artėjant Tėvo dienai ekspertas T. Kvinas žurnalui „Mirror“ pasakojo: „Karaliaus gimtadienis ir Tėvo diena Hariui yra košmaras. Jis žino, kad pasaulis stebės, ar jis yra pakankamai „didelis“, kad susitiktų su tėvu. Jis pasiryžęs nekreipti dėmesio į savo neramius santykius su tėvu ir tikrai atsiųs šiltą žinią. Haris tikrai myli savo tėvą, bet jis tiesiog nekenčia to, kad šeimos ginčuose tėvas visada palaiko princą Viljamą“.

Scanpix nuotr.

Pasak T. Kvino, Sasekso hercogui sunku susitarti dėl pokalbio su karaliumi.

T. Kvinas tvirtino, kad Hario bandymai pasikalbėti su tėvu buvo sutikti nenoriai. Jis teigė, kad Haris jau bandė susitarti dėl pokalbio su savo tėvu, bet karalius, pasitaręs su Kamila, atsisakė. Buvo patarta nepriimti jokių sprendimų, kurie galėtų nuliūdinti karalių.

Žmonių stebėjimai suintensyvėjo prieš pat Tėvo dieną, kuri bus minima birželio 16 d.

Portalo „Mirror“ nuotr.

Prieš ketverius metus princas Haris iškeitė JK į saulėtas Montecito, Kalifornijos, vietoves. Kartu su žmona Meghan Markle jie atsisakė savo vyresniųjų karališkųjų pareigų. Nuo tada, kai apsigyveno JAV, princas Haris į savo gimtąjį kraštą grįžo tik kelis kartus, o šiemet – tik du kartus.

Vasario mėnesį Haris išskubėjo į Angliją, sužinojęs apie savo tėvo vėžio diagnozę – per šį trumpą vizitą jis su tėčiu praleido apie 30 minučių. Praėjusį mėnesį jis grįžo dar kartą į „Invictus Games“ renginį Šv. Pauliaus katedroje, bet dėl prieštaringų grafikų susitikti su tėvu nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atvirai kalbant,

Atvirai kalbant, portretas
man idomesni savo šalies ,,elito''atstovų reikalai Briukselyje.Ar dar sugeba Kubilinskas padaryt štolcą buvusiai komsamolkai ,o dabar jau senai tarkai Urbonaitei iš Patiltės kaimo?Užmuškit,bet netikiu,kad jie tenai tik poterius vakarais kalba.Aha,šiandie per TV 3 nu kad parodė laboranto snukį,tai paskutinis prasigėręs bomžas mažiau sutinęs nei tasai ,,krizių valdymo ''teoretikas ir knygų apie jas rašytojas.

Ona

Ona portretas
Kaipreikia negerbti savo skaitytojų, kad išdrįsti spausdinti šitokį tragišką vertalą. Ar redaktorius jau atostogauja, kad nesugeba kontroliuoti publikacijų lygio?

marijanossapnai

marijanossapnai portretas
o dieve, kokia svarbi santa barbara Lietuvai:))
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių