Oficialioje metinėje ataskaitoje – Princo Viljamo atlyginimas: kiek uždirba sosto įpėdinis?

  • Teksto dydis:

Valdydamas Kornvalio kunigaikštystės valdą sosto įpėdinis pirmaisiais metais uždirbo dešimtis milijonų, rašoma portale „People“.

Princas Viljamas iš savo pirmųjų ištisų metų pajamų iš Kornvalio kunigaikštystės dvaro gavo stulbinančius 30 mln.

Ketvirtadienį, liepos 24 d., Kornvalio hercogystė paskelbė savo integruotą metinę ataskaitą, kurioje 2023–2024 finansiniais metais, pirmaisiais ištisais princo Viljamo Kornvalio kunigaikščio metais, buvo paskirstytinas 23,6 mln. svarų (30,4 mln. USD) perteklius. Ši suma padengia oficialias, labdaros ir privačias princo Viljamo, Kate Middleton ir jų trijų vaikų išlaidas.

42 metų Velso princas, dirbantis karališkosios šeimos narys, negauna tradicinių pajamų. Vietoj to, jo metines išlaidas didžiąja dalimi padengia Kornvalio kunigaikštystė – dvaras, kurį 1337 m. įsteigė karalius Edvardas III, siekdamas aprūpinti lėšomis sosto įpėdinį.

Kornvalio kunigaikštystės ataskaitos nuotr.

Suprantama, kad Viljamas moka pajamų mokestį nuo visų pajamų, kurias gauna iš Kornvalio kunigaikštystės, atėmus namų ūkio išlaidas, kurios nebuvo nurodytos.

Mirus karalienei Elžbietai, karališkasis šaltinis teigė, kad princas Viljamas „visiškai pasinėrė“ į savo, kaip Kornvalio kunigaikštystės vadovo, vaidmenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisvė

Laisvė portretas
Neatsakingai parašyta straipsnelio antraštė. Taip ir gimsta mitai, gandai, nesusipratimai, pyktis ir dar velniai žino kas….

Liaudis yra valstybe ir valdzia.

Liaudis yra valstybe ir valdzia. portretas
Sitie kurwos karaliai tai parazitai ant liaudies sprando. Juos reikia NUZUDYTI.

Nereikia painioti

Nereikia painioti portretas
Princas nedirba ir negauna atlyginimo, tai yra pajamos, už kurias moka pajamų mokestį.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių