A. Merkel, F. Hollande'as ir P. Porošenka tariasi Kijeve už uždarų durų

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidentūroje ketvirtadienį vakare prezidentas Petro Porošenka priėmė Vokietijos kanclerę Angelą Merkel ir Prancūzijos prezidentą Francois Hollande'ą (Fransua Holandą), pranešė Ukrainos vadovo spaudos tarnyba.

Pasak jos, „šiuo metu vyksta Ukrainos ir Prancūzijos prezidentų bei Vokietijos kanclerės susitikimas tete-a-tete“.

Pagal protokolą numatytas ir platesnio posėdžio filmavimas, bet apie jo rezultatus susitikimo su žiniasklaida nenumatyta.

Naujienų agentūros „Interfax“ žiniomis, A.Merkel išvyks iš Kijeve dar šįvakar apie 22 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam Kęstui Br.

tam Kęstui Br. portretas
o už ką kovoji tu, ruskių pasiuntiny lietuvių žemėje? šaunuolė mūsų prezidentė, pasako ir parodo pirštu į tuos, kurie kenkia Lietuvos interesams, ar tai būtų ruskis, ar parsidavėlis lietuvis. Tad nesistenk juodinti prezidentės, nes pats nė piršto nepajudinai Lietuvos labui. Ir kodėl? Atsakymas aiškus - gauni išmokų iš kremliaus, todėl ir loji kartu su čia besireiškiančiais ruskiais.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
D. Grybauskaitė kariauja rasistinį karą: Bandydama užmėtyti mėšlu V. Andriukaitį, D. Grybauskaitė prasitarė, kad ji kovoja prieš rusų interesą (žiūrėk čia, [1]). O kadangi rusai nuo totorių laikų turi nemažai mongolų kraujo, tai D. Grybauskaitės kova yra grynas rasizmas: baltoji rasė prieš geltonąją. Kam mums ta garsioji Rusijos propaganda, jei mes turime tokią akmens amžiaus Prezidentę? Ramybės dėlei priminkime, kad V. Andriukaitis nenori, kad mūsų maru užkrėsta kiauliena trukdytų parduoti Rusijai švarią didžiųjų Europos Sąjungos šalių kiaulieną. Juk nuo Europos Sąjungos išmokų mes visi priklausome. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

taip

taip portretas
Ka ten tartis,zydai viska meluoja.Zydai biauresni uz bet kokius fasistus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių