E. Macronas: visi Europos nacionalistai yra slapta „breksitininkai“

  • Teksto dydis:

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emaniuelis Makronas) ketvirtadienį paskelbtame interviu žurnalui „The Economist“ pareiškė, kad visi Europos nacionalistai yra „slapta „breksitininkai“, turėdamas omeny Jungtinės Karalystės pasitraukimą iš Europos Sąjungos prieš kelerius metus.

„Europiečiams sakau: atsibuskite. Atsibuskite! Jie slapta yra „breksitininkai“. Visi Europos nacionalistai yra slapta „breksitininkai“, – teigė jis, perspėdamas rinkėjus artėjant Europos Parlamento rinkimams.

„Nesuklyskite. Jei patikėsite raktus žmonėms, kurie mąsto taip, kaip jie, nėra jokios priežasties, kodėl Europa turėtų tapti didžiąja galybe“, – kalbėjo prancūzų lyderis.

„Tam tikra prasme tai yra lyg sakytume, kad nėra problemos, jei banką patikėsime plėšikams. Kai jie sėdi prie stalo, jie paima Europą įkaite“, – pridūrė jis.

E. Macronas kaip pavyzdį paminėjo Prancūzijos kraštutinių dešiniųjų partiją „Nacionalinis sambūris“ (RN), kuri šiuo metu pirmauja visuomenės nuomonės apklausose, aplenkdama jo paties centristų aljansą.

Visi Europos nacionalistai yra slapta „breksitininkai“.

RN „norėjo pasitraukti iš Europos, iš euro [zonos], iš visko“, sakė jis.

„Dabar ji nieko nebesako. Ji naudojasi Europos teikiama nauda, o nori ją sugriauti nieko nesakydama“, – teigė E. Macronas.

„Ir taip yra kiekvienoje šalyje“, – nurodė jis.

Jis pažymėjo, kad Italijos ministrė pirmininkė Giorgia Meloni (Džordža Meloni), kurios partija „Italijos broliai“ (it. Fratelli d'Italia) turi neofašistinių šaknų, laikėsi „europietiško požiūrio“ ir „pritarė prieglobsčio ir imigracijos paktui“.

Tačiau „geriausias būdas kurti kartu – turėti kuo mažiau nacionalistų“, pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neturiu simpatijų žydams,

Neturiu simpatijų žydams, portretas
bet,apatiniui idiotui baudž.kodeksas būtų ne pro šalį.

Ne tie terminai

Ne tie terminai portretas
Normalūs žmonės, o ne gerantofilai, kaip šis nykštukas prancūzų prezidentas yra už žydžių išnaikinti iki paskutinės žydės. Joks čia nacionalizmas. Žmonija valosi nuo degradų žydų. Lygiai kaip senutė Makrono sutuoktinė išoriškai yra makakos kopija. Tai galimai yra medicininio eksperimento atlieka, tokie eksperimentai buvo daromi, kai iš beždžionių stengėsi išleisti sužmogintus individus. Žydai yra iš tiesų irgi net ne žmonės. Tai gyvuliai. Genetiškai žydai neturi žmogui būdingo genų rinkinio. Kas čia dar neaišku?Kokia čia dar politika ir nurodinėjimas, kaip ją vadinti? Ar iškrypęs gerantofilas Makronax turi teisę į viešą žodį? Jis tik gali pasisakyti zoofilų irgijoje apie tai, kaip jo makaka sutuoktinė skutasi ryte nuo veido ir kaklo makakos plaukus. Daugiau nieko.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių