D. Trumpas sureagavo į J. Bideno pasitraukimą iš JAV prezidento rinkimų

  • Teksto dydis:

Buvęs prezidentas Donaldas Trumpas sekmadienį sureagavo į Joe Bideno sprendimą pasitraukti iš JAV prezidento rinkimų.

„Suktasis Joe Bidenas nebuvo tinkamas kandidatuoti į prezidentus, tikrai nėra tinkamas eiti pareigas ir niekada nebuvo!“ – rašė D. Trumpas savo socialiniame tinkle „Truth Social“.

„Prezidento postą jis pasiekė tik meluodamas, netikromis naujienomis ir neišeidamas iš savo rūsio. Visi aplinkiniai, įskaitant jo gydytoją ir žiniasklaidą, žinojo, kad jis negali būti prezidentu ir jis negalėjo. O dabar pažiūrėkite, ką jis padarė mūsų šaliai. Milijonai žmonių kerta mūsų sieną, visiškai nekontroliuojami, daugelis jų iš kalėjimų, psichiatrijos įstaigų ir rekordinis teroristų skaičius. Mes patirsime didelių nuostolių dėl jo prezidentavimo, bet labai greitai atitaisysime jo padarytą žalą. Padarykime Ameriką vėl didžią!“ – savo tradiciniu šūkiu įrašą užbaigė D. Trumpas.

Amerikiečių portalas CNN susisiekė su D. Trumpu vos kelios minutės po J. Bideno pareiškimo. Buvęs prezidentas sakė, kad J. Bidenas „nusileidžia kaip blogiausias prezidentas šalies istorijoje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Tikslas dekarbonizuoti JAV ekonomiką buvo tik Bideno apsimestinė afera, leidžianti duoti kyšius profesinėms sąjungoms ir kai kurioms įmonėms mainais už balsus rinkimuose. Bidenas niekada nenorėjo greitai dekarbonizuoti JAV. Tai rodo jo 100 proc. muitai daug pigesniems ir geresniems, negu amerikoniški, kiniškiems elektromobiliams. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Bidenas buvo daug geresnis už Trumpą

Bidenas buvo daug geresnis už Trumpą portretas
Jau vien tai, kad priėmė įstatymus dėl infrastruktūrų atstatymo, reindustrializacijos, sumažino nedarbą, pritraukė daug investicijų į strategines sritis. Trumpas tik savo klano teisėjus susodino, kad jį išsuktų ir turčiams mokesčius mažino.

Isisrinkot

Isisrinkot portretas
Gitana dar kadencijai busit loxai
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių