Aukso kaina pasiekė naują rekordą

  • Teksto dydis:

Aukso kaina vėl pasiekė rekordą. Penktadienio popietę taurusis metalas pirmą kartą viršijo 2 500 dolerių ribą – už Trojos unciją (apie 31,1 gramo) buvo mokama 2 500,16 dolerio (apie 2 274 euro). Prieš tai rekordas buvo fiksuotas liepos viduryje.

Jau kelis mėnesius aukso kainą veikia pasaulinis ekonominis ir politinis neapibrėžtumas. Taurusis metalas laikomas krizės valiuta. Aukso kainą kelia ir perspektyvos, kad JAV centrinis bankas netrukus sumažins palūkanas.


Šiame straipsnyje: aukso kainarekordas

NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Na o kas yra auksas ? T.y. Praktiškai mažai naudojamas metalas… tik dabar turintis realu praktinį elektronikoje panaudojimą,kaina jo - išpūsta dėl sutartines vertės, kurios jis realiai visai neturi… t.y. Vėl gi tas pats sutartinis bevertis realiai dalykas kaip ir pinigai… viskas yra subjektyvu, verte bet kam priduoda žmones, ne kas kita…

valio...nuostabu ....musu sankcijos veikia !!!

valio...nuostabu ....musu sankcijos veikia !!! portretas
putinas katuciu is dziaugsmo ploja....patys prisipazystam kad jusu doleris ir euriukas krenta..... 1961 prisimenu : rublis...1991 prisimenu : rublis , zveriukai, zveriukai, litas, euras... investuokit i valstybinius polierius galesit dubces pasitrint tualete... vaikuciai : kas yra valiuta ??? - yrankis.... valdzia turinciuju yrankis.... uz jo naudojima jus sumokat mokesti : INFLECIJA .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių