Aktorė M. Streep pasišaipė iš milijardieriaus D. Trumpo

  • Teksto dydis:

Meryl Streep (Meril Strip) pirmadienį Niujorke parodijoje šaipėsi iš pretendento į JAV prezidentus Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo).

Pasirodymui per meno organizacijos „The Public Theater“ 2016 metų iškilmingą renginį Delacorte'o (Delakorto) teatre po atviru dangumi Manhatano Centriniame parke trijų „Oskarų“ laureatė apsivilko per didelį kostiumą ir susišukavo panašiai kaip garsusis Niujorko milijardierius.

Prie Meryl prisidėjo dviejų teatro apdovanojimų „Tony“ savininkė ir serialo „Gera žmona“ (The Good Wife) žvaigždė Christine Baranski (Kristin Baranski), kuri įkūnijo Donaldo varžovę, numanomą demokratų kandidatę į prezidentus Hillary Clinton (Hilari Klinton). Parodijos metu aktorės atliko dainą „Brush Up On Your Shakespeare“ iš miuziklo „Bučiuok mane, Keit“ (Kiss Me, Kate).

Tokiu dainos pasirinkimu, kaip atrodo, buvo šaipomasi iš Respublikonų partijos numanomo kandidato įtariamo seksizmo ir taip pat užsimenama apie H.Clinton bandymą tapti pirmąja JAV prezidente moterimi.

Dainoje, kurią originaliajame 1948 metų miuzikle dainuoja gangsteriai vyrai, Donaldą vaizdavusi Meryl traukė: „Tu man pasakysi, kodėl visos moterys sako „ne“.“ Christine personažas atsakė patarimu iš britų dramaturgo Williamo Shakespeare'o (Viljamo Šekspyro) sužinoti, kaip vilioti moteris.

Jau ne pirmą kartą Meryl, kuri buvo su oranžiniu makiažu, vaizdavusiu garsųjį Donaldo įdegį, vaidino kokį nors prieštaringai vertinamą politiką. Vieną iš savo „Oskarų“ ji yra gavusi už britų ministrės pirmininkės Margaret Thatcher (Margaret Tečer) vaidmenį 2011 metų filme „Geležinė ledi“ (The Iron Lady).

Minimą renginį Delacorte'o teatre „The Public Theater“ kasmet rengia W.Shakespeare'o darbams pagerbti.

Renginio metu ekrano ir scenos žvaigždės vaidina scenas iš legendinio dramaturgo darbų arba iš jais paremtų pastatymų.

„Bučiuok mane, Keit“ yra pagrįstas W.Shakespeare'o pjese „Užsispyrėlės sutramdymas“ (The Taming of the Shrew).

D.Trumpas dabar beveik neabejotinai varžysis su H.Clinton per lapkritį įvyksiančius JAV prezidento rinkimus, nes abu pretendentai tikriausiai bus paskirti savo partijų kandidatais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vangas

vangas portretas
Trumpas prezidentu-NEBUS!,BET IR CLINTONE,statams prasciau neiErdoganui Turkijoj......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių