Pasienyje su Baltarusija neteisėtų migrantų nefiksuota

  • Teksto dydis:

Lietuvos pasienyje su Baltarusija penktą parą iš eilės nefiksuota neteisėtai į šalį patekti bandžiusių migrantų, šeštadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Latvijos pareigūnai penktadienį apgręžė 17 migrantų, o Lenkijos pareigūnai ketvirtadienį į šalį neįleido 19 sieną bandžiusių kirsti užsieniečių.

Šiemet VSAT į Lietuvą iš Baltarusijos neleistinose vietose neleido patekti 237 neteisėtiems migrantams.

Migrantų antplūdis į rytines Europos Sąjungos nares iš Baltarusijos kilo 2021 metais, Vakarai kaltina Minsko režimą jį organizavus.

Tuomet iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai atvyko beveik 4,2 tūkst. migrantų, bet, pasibaigus judėjimo apribojimams, didžioji dalis jų paliko šalį.

Per šį laikotarpį Lietuvos pasieniečiai migrantus apgręžė daugiau kaip 22 tūkst. kartų. Kai kurie užsieniečiai ne po kartą bandė neteisėtai kirsti sieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Kur bus tie Baltarusijos migrantai- visi seniai atvažiavo į Lietuvą (su Cichanovskaja) ir vidus mes globojame/išlaikome! Atrodo, kad savo pašalpinių neturime dabartinių valdžiažmogų sukurtoje Gerovės valstybėje. Tfu, tfu, tfu - brudų valdžiažmogos!

Tiesa tokia

Tiesa tokia portretas
Kad, jau tikslas pasiektas, nes visus valdžios kytruolius su vadais ir vadukams institucijose apipi....so su kaupu, nes jau pilna Lietuva suvaryta rusų, anglys buvo tik maskuotė lochams. Dabar patys laukite N valandos kai šitie ruseliai sukils pagal paliepimą. Bobos vadovauja Lietuvai, kur bepažvelgsi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių