Lietuvos ministerijos solidarizuojasi su LGBT+ bendruomenės eitynėmis: švenčiame meilę ir lygybę!

  • Teksto dydis:

Lietuvos institucijos solidarizuojasi su šeštadienį Vilniuje vyksiančiomis LGBT+ bendruomenės eitynėmis. Socialinių tinklų paskyrose palaikymą reiškė ir vaivorykštės spalvomis pasipuošė Kultūros, Teisingumo, Užsienio reikalų bei Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

„Šiandien Vilniuje švenčiame meilę ir lygybę!“ – pasidalinusi nuotrauka su vaivorykštės vėliavos akcentu skelbia Gabrieliaus Landsbergio vadovaujama ministerija.

 

 

„Džiaugiamės galėdami jus pakviesti į Lithuanian Pride eitynes „Už lygybę!“. Atėjo laikas švęsti lygybę ir įvairovę Lietuvoje. (...) Jūsų dalyvavimas yra svarbus – parodykime, kad Lietuva yra atvira, tolerantiška ir stipri bendruomenė!“ – rašoma Teisingumo ministerijos feisbuko paskyroje.

 

 

Eitynių išvakarėse vaivorykštės spalvomis taip pat perdažyta ne kartą vandalų niokota perėja šalia MO muziejaus.

Šeštadienio pavakarę Vilniuje planuojamos LGBT+ bendruomenės eitynės. LGBT+ bendruomenės eitynių dalyviai link Vingio parko nuo Bernardinų sodo pajudės 16 val. Po eitynių Vingio parke iš karto po eitynių vyks nemokamas „Lithuanian Pride“ koncertas, kurio metu taip pat vyks Vaivorykštės apdovanojimų įteikimas.


Šiame straipsnyje: LGBT eitynėsministerijosLGBT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Virgis

Virgis portretas
Rauks per šikną darbe spalvis ir dar premiją paskui gausi... Perfekt.

G. Lansbergis tikras LGBT narys, nes iš savo draugelio

G. Lansbergis tikras LGBT narys, nes iš savo draugelio portretas
tomuko gavo daug pinigų ir tie pinigai dabra verčiasi į viešumą...ko nepadarys lyderiai dėl didesnio pinigo....

nieko naujo

nieko naujo portretas
valdžiažmogiai tik darkart patvirtina į kokias ,,vertybes" lygiuojasi, atidirbinėdami ,,už trupinį aukso, gardaus valgio šaukštą" - už vagiamus ES milijonus parduoda velniui dūšią su šūkiu ,,etika, moralė - ne šio pasaulio vertybės".. O tie ,,parado" klounai - ne apie meilę ir lygybę, o apie iškrypusio sekso viešą propagandą ir nepakantumą normaliai daugumai, nereklamuojančiai savo lytinių santykių šlykščiais paradais.
VISI KOMENTARAI 60

Galerijos

Daugiau straipsnių