K.Prunskienė meta iššūkį D.Grybauskaitei ir kviečia debatuoti

Užsipuolusi eurokomisarę Dalią Grybauskaitę dėl Europą krečiančios krizės, kita kandidatė į prezidentus Kazimira Prunskienė tęsia rinkiminę kovą prieš konkurentę. Trečiadienį ji pareiškė norinti susitikti su D.Grybauskaite debatuose, vyksiančiuose prieš prezidento rinkimus.

K. Prunskienė paprašė Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) suplanuoti jos debatus televizijos ir radijo laidose su D. Grybauskaite bei socdemų lyderiu Algirdu Butkevičiumi, - rašoma išplatintame pranešime.

„D. Grybauskaitė dažniausiai būna Briuselyje, todėl nėra progų su ja padiskutuoti ekonominėmis, socialinėmis, užsienio politikos temomis“, - teigia K. Prunskienė.

„Manau, kad dėl to labiausiai nukenčia Lietuvos žmonės, jau ne kartą „pirkę” katę maiše. Vis ieškoma naujo gelbėtojo, nors turinys visiškai nežinomas. Taip, žinome, jog D. Grybauskaitė remia Andriaus Kubiliaus Vyriausybės veiksmus, tačiau norėtųsi žinoti motyvus ir platesnių diskusijų”, - sako ekspremjerė.

Pagal įstatymus burtų keliu atrenkami kandidatų oponentai nėra privalomi, tačiau D.Grybauskaitės rinkimų štabas informavo, kad gerbia visus kandidatus, todėl norėtų diskutuoti su tais, kuriuos lems burtai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių