Baltarusijos pasienyje neteisėtų migrantų nefiksuota

  • Teksto dydis:

Lietuvos pasienyje su Baltarusija antrą parą nefiksuota neteisėtų migrantų, šeštadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Tuo metu Latvijos pasieniečiai penktadienį apgręžė 47 migrantus, o Lenkijos pareigūnai ketvirtadienį į šalį neįleido 36 neteisėtai sieną bandžiusių kirsti užsieniečių.

Šiemet VSAT į Lietuvą iš Baltarusijos neleistinose vietose neleido patekti 293 neteisėtiems migrantams. Tai daug mažesni skaičiai nei ankstesniais metais.

Migrantų antplūdis į rytines Europos Sąjungos nares iš Baltarusijos kilo 2021 metais, Vakarai kaltina Minsko režimą jį organizavus.

Tuomet iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai atvyko beveik 4,2 tūkst. migrantų, bet, pasibaigus judėjimo apribojimams, didžioji dalis jų paliko šalį.

Per šį laikotarpį Lietuvos pasieniečiai migrantus apgręžė daugiau kaip 22 tūkst. kartų. Kai kurie užsieniečiai ne po kartą bandė neteisėtai kirsti sieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo,pilnas Kaunas

Jo,pilnas Kaunas portretas
ruskių ir azijatų.

???

??? portretas
Tas bru das bulbašas siunte migrantus po to norejo taikytis? Kaip atlygins nuostolius???

Ramzis \\\\\.../////

Ramzis  \\\\\...///// portretas
Migrantų nefiksuota,fiksuoti apsukami,tai kodėl Lietuvoje jau sunku lietuviškai susišnekėti,ypač Vilniaus krašte,nemalkit šūdo,dar girdim ir ne akli.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių