A. Zuokas su žmona Augusta sūpuoja naujagimę: atskleidė ir vardą

Grįžti į straipsnį

jOANA

jOANA  portretas
Visai nesvarbu kiek metu moteris gimdo puiku baisu likti bevaikiai tai niekam verta moteris bevaisė tokios greit sensta buna irzliosir kaip tas bevaisius medis stovi tik vieta užima gadina vaizda Kas gražaus ir ar galima vadinti moterim piša grybė tai ir ju mastysena vargana ir protelis suirzes nepilnaverttės žmogystos Tegul moteris gimdo ir pagarba tik čia senis per daug išsišoko aišku jam reiki briuyseli kad nebutu paliktas juk ateina senatvė ir dar labai vyriokas prašovė šitaip reklamuotis durnystė ar nesupranta kad ner ka žiūrėti kaip senuko tokie vargai laukiaSakyčiau jis vienišas ar senai vienas gyvena tai gerai vedei ir tyliai džiaukis o ne reklamuokis kaip nuprotėjas senis kad iš buvusiu vaiku bendraklasei juokiasi

Ji

Ji portretas
Vat taip. Zmona bloga tapo O kita jau geriausia pradzioj visos geros proto tie diedai nebeturi . Bet pirma zmona dar laimingesne liko nereiks senatvej seno diedo priziureti.

Kas čia reklamuojami?

Kas čia reklamuojami? portretas
Kodėl reklamuojate du susenusius patologiškai nesveikus Vilniaus nabagus? Įstatymiškai draudžiama reklamuoti, kaip seni išsigimėliai gimdo kitus išsigimėlius. Ar Vilniuje norite atkurti idiotų, bepročių, išsigimusių žydų getą ties Sluškų dvaru? Ten laikydavo tokius išsigimusius žydus kaip šitie, prie žmonių jų net išeiti neleisdavo. Šitie abu, žinoma, ir yra tų išsigimusių žydų palikuonys, nes išsigimę žydai tarpusavy kaip gyvuliai kergdavosi. Jie dulkinasi net tėvas su savo dukra. Nenustebsiu, iškrypėlis Zuokas lytiškai santykiauja su šita išsigimėle Agata ir aiškins, kad jai klizma stato. Žydai turi patologijas, nesugeba tuštintis, jie nuolatos per užpakalį išvalo išmatas, tą jie daro vienas kitam, taip pat artimi giminės lytiškai santykiauja ir stengiasi, kad vaikai būtų kuo labiau išsigimę. Iš išsigimėlių jie pasipelnyti, nekalbant jau apie tai, kad išsigimusį vaiką dulkina kas tik nori,niekam Agata nepasiskųs idiotė būdama, ji nesupras, kas jai į užpakalį kotą ar grėblį sugrūdo.

Anonimas

Anonimas portretas
Ruosias rinkimams nori I bruseli, bet gal I Jonava geriau salia Sveicarija

"atskleidė" zuokala matai

"atskleidė" zuokala matai portretas
susikišk tą vardą ten kur nesueina ir visam laikui užskleisk

NA

NA portretas
Tai ko jie reklamuojasi zinojo kad mus toki komentatoriai,as ju vietoje nebuciau lidus i viesuma.

Agata yra idiotės žydės sinonimas

Agata yra idiotės žydės sinonimas portretas
Senų išsigimėlių vaikas idiotas. Ji net kalbėti neišmoksta, nesugebės idiotė vaikščioti, niekada nemokės pasakyti ko nori, nesugebės tuštintis ir bus daržovė. Negalima reklamuoti senų išsigimėlių nusikalstamų veiklų ir idiotų vaikų gimdymo. Tai žala visuomenei. Skelbti privalote, kad senas Zuokas privalės idiotę Agata išlaikyti kol ji mirs, kad niekas jis nepriims į mokyklą, šalinsis, nes ji bus apsikrovusi išmatomis, nemokės tuštintis. Agata vargu ar išgyvens iki 5 metų amžiaus, daržovės ir idiotės miršta anksti, neretai net būdamos vaikais nusižudo.

To dabar Agata

To dabar Agata portretas
Na, bet jus ir uztrumpino, eikit grynu oru pakvepuot dazniau ar geliu nusipirkit, grindis issiplaukit. Kaip galima ant tik gimusio zmogaus sitokia s...tirada parasyt, liezuvis gyvates.

Dabar Agata bus sinonimas žydės išsigimėlės

Dabar Agata bus sinonimas žydės išsigimėlės portretas
Senų žmonių vaikai visada idiotai, išsigimę. O čia dar žydiškas snukio vadinama motina. Sena ji labai. Įstatymu draudžiama reklamuoti išsigimėlių gimdymo faktus ir senų žmonių išsidirbjnėjimus, kaip jie puikiai žino, kad yra patys defektuvūs ligoniai, gauna svarbias išvadas, kad normalų vaiką turėti gamybos neturi ir vis viena gimdo. Tokiu atveju išsigimėlė defektuvi idiotė Agata tampa tik jis tėvo ir mamos rūpesčiu. Mokytis idiotė negalės, dirbti irgi ne, muzikantų nebus, nes visiška idiotė. Zuiki reikės ją išlaikyti kol mirs. Dažniausia idiotės miršta iki 5 metų, o jei išgyvena, nusižudo pačios iki 13 metų Agata bus tik žydės lavonas. Tokių dalykų reklamuoti negalima. Greta šios reklamos apie išsigimėlės gimdymą privalo būti argumentuota pažyma paskelbta, jog už idiotės išlaikymą finansiškai atsakingi tėvai, biudžeto pinigų bus nulis idiotės išlaikymui. Kad žmonės žinotų ir suprastų, o čia pateikiama psgiriampoji reklama ir paskatinkmas veisti išsigimėlius, idiotus, drfektyvius žydus

P

P portretas
Po 5metų zuokas ženysis 3ia kart su kita, nes šitai jau dabar daug metų. Jis galejo ir jaunesne susirast, o šita jau būtų nieko neradus.

cha cha

cha cha portretas
galvodavau , kas galejo sukurti tokia nesąmonę"ženmai skrendančių angelų moiestas", o kq yra aukštai skrendančiū varnų miestas"? O tai jauno tetuko kūryba.

įdomu

įdomu portretas
kodėl ne Agota? Kodėl reikia tarti kaip užsieniečiai? Negerbiu už tai.

Anonimas

Anonimas portretas
KAS ŠEŠTAS VAIKAS NUO SVETIMO VYRO.....

E

E portretas
Tai nuskilo jai kad paėmė į žmonas senmergę ir dar net vaiką užstatė tokiai metuose moteriškei tai dvigubai nuskilo, ir nei graži nei jauna, turbut nagla kad taip nuskilo.

kauniete

kauniete portretas
Tai Augustai nuskilo nors jis senas bet vaika surezgė jin tai jau senmergė matyt nesigavo o zuokys vaisingas užtaisė viskas gerai tik nereikėjo nei tam seniui nei tai senmergei reklamuotis Aišku vargšelė buvo manė kad jau taip ir nieko neišeis o senos mergos kad ir apsiveda gyvenimas liudnas be atžalos buna su laiku pažeistos smegenys kad neatliko pareigos tai kaip ir velnio šliubas Čia išėjo gerai tik negerai reklamuotis nes yra kiti vaikai

Linoleumas

Linoleumas portretas
Daugelis lietuvių lūzeriu tiesiog pavydi Zuokams ir pila ant jų pamazgas.Pasižiūrėkite į save šunauja. Išgerkite vaistų nuo nerimo.

Draudžiama reklamuoti susenusių ligotų

Draudžiama reklamuoti susenusių ligotų portretas
Draudžiama įstatymu reklamuoti susenusių ir patologijų nukamuotų asmenų veiklas, kai pasirenka gimdyti išsigimėlius senatvėje. Visuomenė negali būti užverčia tokia informacija apie senų žmonių nusikaltimus Žmogiškumui. Na, paskelbė išsigimėlės vardą. Dabar visi žinos, koks yra idiotės žydės sinonimas, visas idiotes vilnietės žydes vadins Agatomis.

RICHARD

RICHARD portretas
negi zuokelis su surudijusio vamzdzio afera susiveike tiek litu kad iki smerties gali nebedirbti?geroves valstija

nuomonė

nuomonė portretas
Reikėtų žurnlistams pagalvoti prieš reklamuojant šitą senukų porelę.Pagalvokite apie jo esamus vaikus ir jų savijautą?Pabandykite perkelti tai sau ...Net jeigu jie ir suaugę ,jiems širdies skausmas ir psichologinė trauma ..Laimė ant sugriautų gyvenimų ir dūženų ? Tokia "porelė" turėtų džiaugtis privačiai ir nelįsti į viešumą .Su etika ,kultūra LT žmonėms daug problemų Po sovietmečio žmonės bet kokį elgesį priima kaip normalų ir nekelia jokių nei moralinių,nei etikos reikalavimų .Todėl visi buvę komunistai-kgbistai vėl galėjo grįšti į valssstybės valdymą.

Versija pagal Trumpuli

Versija pagal Trumpuli portretas
Verslas nesiseke reišk vede netinkama žmona

kaunietė

kaunietė portretas
Prisimenu, kokia šauni,graži, korektiška moteris buvo Agnė. Sėkmės jai ir vaikams. O šitas tai nusenęs abonentas...

Jonas

Jonas portretas
Ištvirkusio senelio darbas , užsiimti jaunų žmonių darbais. O laikraščiui tokių žinių skelbimas -apgailėtinas reikalas.

cha cha cha

cha cha cha portretas
O kas sakė, kad tai jo vaikas ? Nori pasireklamuoti, pinigų neturi kur dėti, tai neprieštarauji, kad kas padėtų ;))))))

Anonimas

Anonimas portretas
sekmes auginant dukryte

komentatoriams

komentatoriams portretas
Kas čia tokio, kad Zuokas išsiskyrė, vedė antrą kartą, turi vaiką su antra žmona. Tūkstančiai porų skiriasi, kuria naujas santuokas, vėl gimdo vaikus. Kodėl tokie pikti komentarai?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na jo pasaulinė sensacija, kad kažkoks senis prasirado vaiką, kažkodėl tyli visos Pasaulio didžiosios žiniasklaidos kompanijos, tik nupirkta LIETUVIŠKA puvasklaida gali su pasididžiavimu skelbti tokias nesąmones?

Linkėjimai Agnei

Linkėjimai Agnei portretas
Protingi vyrai gyvena su savo jaunystės moterimi. Labai šauni pora buvo Zuokas su Zuokiene Agne. Vyrai, su gera žmona, kyla karjeros laiptais, o kai pameta ta žmoną, tai tik juokdariai palieka...

Nesupratau

Nesupratau portretas
Ar Lietuvije nėra taikoma baudžiamoji atsakomybė už išsigimėlių.ėlių veisimą? Kodėl reklamuojate išsigimusiuosius? Įstatymas draudžia daryti visuomenei neigiamą poveikį ir reklamuoti susenusių žmonių orgijų padarinius ir išsigimėlių idiotų veikimą. Dabar Luetuvije vardas Agata bus idiotės žydės sinonimas.
Anonimas portretas
Čia tas atvejis, kai pirmagimio mamytė susilaukia jau arti 40-ies amžiaus. Matomai iki tol rupėjo karjera. Vaikus reikia gimdyti jaunoms. O Zuokui galiu parašyti tik tiek, kad tokiame amžiuje reikia rūpintis savo mažaisiais anūkais, o ne naujus daryti, nes vaikas sulaukęs pilnametystės gali jau ir nebeturėti gyvo tėvo.

ogi

ogi portretas
reikejo simboliskai ivardyt Abonente atminciai kgb saikos kuriai tetusis tarnavo /uja/ isdydziai su tanku traiskydams masineles kuriu nekiekvienas galejo isigyt neuzteko duonai o ne saikos zmones palike tevyne tarnavo vakaru /elytui/ z ppp=0

o

o portretas
su tokia nosim inai staktu dar neisverte kur, ir gyvai inai atrodo senesne ant 10metu 50 metu jai.

KUO jis

KUO jis portretas
nusipelnė Lietuvai, kad apie jį rašytų???? Tuoj apsivemsiu . nuo jonfizionomijos ..

Oi

Oi portretas
Agnė tikriausiai labai pergyvena, kad dabar vaikai bus sumaišyti kaip pas kokį šimašį :)

Pilietis

Pilietis portretas
Dar reiktu iki pilnos laimes, o galbut nelaimes, Zuokui DNR testa padaryt

kaunietis

kaunietis portretas
Senas pisuoklis nebezino,kada vaikus reikia.daryti. Reikia su pirma zmona,ir is meiles ,o ne is verslo reikalo ar senatves baimes .Juokini tauta su n-olikta seima,kaip ir visi kiti politikieriai.

Gaila

Gaila portretas
Man jo pirmos žmonos

sake tevas

sake tevas portretas
20metis is penkto buto

kaip zuokas jausis

kaip zuokas jausis portretas
nuėjęs į dukros klasės susirinkimą - visi jaunitik jis senelis neanterdalietis.

Šaunu

Šaunu portretas
Sveikinimai didžiausi Močiutei Violetai, gyvenančiai Klaipėdoje. Vardas gražus, tikrai gal geriau l būtų lietuviškas- Agota. Bet juk ne komentatoriai sprendžia, o laimingi tėvai. Augustai- tai pirmoji mažylė, tad tik garžiausi sveikinimai..

Menam

Menam portretas
Prie jo nebuvo lidlo

Šunaujai \\\\\.../////

Šunaujai  \\\\\...///// portretas
nerūpi abonento by...io reikalai.___Jis turi sėdėti už grotų už nusikaltimus.

Diedas

Diedas portretas
Ar žydiškas vardas ?

A

A portretas
Kode jis nesedi

O kada

O kada portretas
mums reikes visu tokiu naujagimiu vardus atmintinai zinoti ir gimtadieniu proga vokelius dovanoti?

Jo

Jo portretas
Ir kam čia įdomus, ar ne gėda dedukai prieš vaikus

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kad tik nebūtų dukra kokia autistė....tokiam amžiuj reikia anūkus auginti, o ne vaikus daryti.

Galerijos

Daugiau straipsnių