„Vardan Lietuvos“ keliamas A. Širinskienės klausimas: R. Baškienė sako, kad niekas nenori kolegės

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Gerb.p. Agne,nenuvilkite Tautos.Juk Jūsų garbingi,dori darbai,didelis žinių bagažas ,Meilė ir Pagarba Tėvynei ir Žmonėms leidžia mums dar tikėti ,kad mūsų Tėvynė nebus galutinai išduota esant tokiems seimo nariams ,kaip Jūs.Ši partija,, vardan naudos,,ne Jums,juk tai prisitaikėlių,klastotojų ir savanaudžių apgavikų grupuotė su susireikšminusiomis furijomis.Jūsų tvirtos žinios,gilūs loginiai išmąstymai leis ir toliau garbingai atstovauti valstybei t.y.Lietuvos žmonėms,Linkime Jums teisingų sprendimų.

PNo

PNo portretas
Kol kas apie Širinskienę buvau geros nuomuonės. Jeigu nueitų pas leftistų, Bako ir kitokių perėjūnų igničio pardavėjo Skvernelio grupuotę - labai nusivilčiau. Žinoma skvernelinius ji patemtų, bet ar tokių perėjūnų Lietuvai reikia....

Kodėl Baškienė ir kiti nenori?

Kodėl Baškienė ir kiti nenori? portretas
O kas gi nori šalia protingesnio už save?

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Širinskienė - praktiškai vienintelė Seime moteris, kuria galima pasitikėti ir tikėti kad sako tą ką galvoja ir daro tai ką žino.

Bet kad

Bet kad portretas
Vardan Lietuvos labai marga paklodė: ten sutelpa žmonės konservatyvūs ir kraštutiniai liberalai, jie gi peštis ims

labai

labai portretas
toli jums iki gerb.A. Sirinskienes,ji yra pvz. kokiu seimunu reikia buti,sekmes jums ponia Agne

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Matomai A.Širiskienė tai rakštis seimo aferistam psakanti labai daud negeros TIESOS, tad nenustebins jei bus bandoma ir su šia asmenybe susidoroti, kaip su PETRU, kaip bandoma su REMIGIJUM, šiam seimui reikalingi tik uolūs pritarėjai ir senojo ožio bezdalų uostytojai. AGNE ir REMIGIJAU laikykitės jums STIPRYBĖS!

Anonimas

Anonimas portretas
VARDAN NAUDOS SAU.......

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
> ŠIRINSKIENĖ-- kovotoja už TIESĄ ....................Ale, teisybę tu sakai - reikia sukergti Širtinskienę su Vaitkum. Abiejų pažiūros "teisingos" - būtų "pora kaip tvora", jokių vėjų neįveikiama.

mh

mh portretas
Šiaip ponia Širinskiene tai pat manipuliuoja, ir kuo toliau tuo daugiau machinacijų atsiranda, juk neseniai kalbėjo kad ja po kadencijos nebedomins politika ir tt. kad policininko Skvernelio idėjos tai pat ja nežavi, o dabar jau ji koketuoja su skvereliu. Neskaniai, paprašiau bobiškai tokie jos veiksmai atrodo. O šiandienos jos agresyvus per TV negerbimas kitaip mąstančiu parode kad smegenine nepakankamai tobulai masto. O jei bus su Skverneliu vadinąs LGBTQ taps draugeliai.

Tinka

Tinka portretas
Širinskienės mat ponios seimūnės iš partijos nenori. O kodėl nenori? Joms patinka ramiai dreifuoti nieko neveikiant. Joms viskas tinka šios daugumos darbai? Nes jos tyli, jų niekada nesigirdi. Vienintelė Širinskienė visada kelia klausimus, teisingai kritikuoja valdžią. Turi šį politikė smegenų, vaizdžiai tariant, tai profesionali politikė, tokių, deja, Seime nedaug, kaip nebūtų gaila.

Metamorfozė

Metamorfozė portretas
Paisžiūrėjau kaip mano pamėgsta Širinskienė kartu su konservatoriumi VYynaiusku šį vakarą per LRT agitavo už Dvigubą-daugybinę pilietybę ir Referendume tarti" Taip" -apšalau, supratau, kad pasuks pas nekenčiamus konservatorius...

Rūtenis

Rūtenis portretas
Aš suprantu, kad gal ir nevertėtu aptarinėti išvaizdą, čia gal ir galėjau patylėti, bet mane užvaldė noras jai įkasti dėl to nepaliaujamo norėjimo bet kokia kaina misti iš to sotaus seimo lovio, kartoku, bet kokia kaina, paminant net kažkada skelbtas vertybes, o dabar dar ir maivantis- ji pirma pasisiūlė ar ją pakvietė su kita kompanija išplaukti iš neapibrėžties dėl ateities darbo. Tarp kitko- ji ne viena tokia politinė paprastutė, čia mūsų tautos bruožas toks.

Sakyčiau nustebau

Sakyčiau nustebau  portretas
jei Širinskienė nori pas liberskvernelinius ....feeee.....kaip greit pasimiršo kritika kada norisi prie lovio ...

>>Ruteniui

>>Ruteniui portretas
Tavo komentaras labai netikęs.Zinomagal tau gražiau kaulu rinkinys kaip pvz.Smill Visokiu zmoniu yra visokiu reikia.Del skonio nesiginčijama.

Sena tiesa

Sena tiesa portretas
Protingesnio niekas nenori, O gaila .Ponia Sirinskiene turi teisinį išsilavinimą,moka kelias užsienio kalbas,gerai analizuoja situacija,yra mandagi,išklauso pašnekovą ir tt.Ji galetu puikiausiai užimti teisingumo ministres ar panašias pareigas netik seimo nares.Va todel Baškienė jos ir nenori.,nes jos nosiai toli toli iki p.Sirinskienes.!!!!!

Vardan

Vardan portretas
Lietuvos deretu nevogti! O ka jie daro? Visi - iki vieno!

O aš

O aš  portretas
Gerbiu Širinskienę. Ji turi savo nuomonę, nesilanksto. Ją bando pjauti, niekinti, bet ji vistiek turi savo vietą.

ŠIRINSKIENĖ-- kovotoja už TIESĄ, o

ŠIRINSKIENĖ-- kovotoja už TIESĄ, o portretas
LIETUVOS politinio lauko esamos GAUJOS, daugelį metų, -- nei viena nedemonstruoja TIESOS.-- Juk akivaizdžiai matome , kaip šios visos politinės gaujos vieningai-- "p j a u n a" , nepriklausomą kandidatą į prezidentus prof. E. VAITKŲ-- nes jo rinkiminė PROGRAMA pagrįsta vien TIESOS įgyvendinimas- sugrąžinimas į žmonių gyvenimą, nes per 34 nepriklausomybė metus , politinės g a u j o s -- Lietuvos ŽMONIŲ gyvenime --TIESĄ pakeitė ,ideologiniu savanaudišku populizmu ar net a t v i r u MELU.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Aha, spinta visus užgoš, ypač savo siekiu būti arčiau lovio, ta prasme, gulėti pačiame lovyje.

cha

cha portretas
Kurgi ne ''elegancijos viršūnė'' visiems įgrisusi.Ko neina pas savo draugelį Žemaitaitį į aušrą?

Vardan Lietuvos

Vardan Lietuvos  portretas
bijo , kad A. Širinskienė savo elegancija , protu, tolerancija nustums kai kuriuos, kai kurias į šoną.

Galerijos

Daugiau straipsnių