V. Landsbergis sako, kad I. Šimonytė labiausiai tiktų vesti konservatorių sąrašą Seimo rinkimuose

  • Teksto dydis:

Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas Vytautas Landsbergis sako, kad premjerė Ingrida Šimonytė labiausiai tiktų vesti Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąrašą rudenį vyksiančiuose parlamento rinkimuose.

„Šimonytė būtų geriausias (variantas – ELTA)“, – LRT laidoje „Savaitė“ teigė profesorius.

Kita vertus, pridūrė jis, TS-LKD gretose atsirado ir naujų lyderių. Vienas jų, tęsė konservatorių garbės pirmininkas, yra krašto apsaugos ministras Laurynas Kasčiūnas.

„Naujas veidas, kuris turi tam tikro patrauklumo, tai yra L. Kasčiūnas. Atsirado naujas veidas partijos lygmenyje“, – pridūrė V. Landsbergis.

Birželio viduryje  TS-LKD taryba pasiūlė premjerei vesti partijos sąrašą rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose. Visgi Vyriausybės vadovė, nors ir tvirtino, kad sprendimą yra priėmusi, iki šiol neatskleidė, ar sutiks imtis pasiūlytų pareigų.

Birželio pabaigoje vyko vidiniai TS-LKD rinkimai, kurių metu reitinguotas kandidatų į Seimą sąrašas. Į pirmąją poziciją išreitinguotas krašto apsaugos ministras L. Kasčiūnas. Antroji – švietimo, mokslo ir sporto ministrė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė, trečias – Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas Mindaugas Lingė. Konservatorių lyderis, užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis, kaip ir premjerė I. Šimonytė, nebuvo reitinguojami.

Seimo rinkimai vyks šių metų spalio 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
Vytautas Landzbergis dirbo TSRS KGB darbuotoju, kaip Tarybinis profesorius skaite satudentams mokslinio komunizmo paskaitas ir ***** skambino ant pjenino TSRS Himna. Kaip TSKP CK nurodymu pasidare Sajudzio vadovu ir kartu su Gorbaciovo gauja pardave TSRS ir LTSR Amerikai, paskui skraidino po Lietuva zemes hektarus ir supirkinejo už 1€.

Pagieža

Pagieža portretas
Du pagrindiniai šėtoniukai-vampyriukai, o prie lovio jų daugiau, niekaip nerimsta.

matome kgbe OŽĮ ir p a s t u m d ė l ę,kuri

matome kgbe OŽĮ ir p a s t u m d ė l ę,kuri portretas
KONSERVUS ves į OŽIO tvartą
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių