R. Žemaitaitis: V. Blinkevičiūtės vietoje tikrai nenorėčiau premjero pareigų

„Nemuno aušros“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis abejoja, ar socialdemokratų vedlė Vilija Blinkevičiūtė sieks premjerės posto. Politikas nemano, kad V. Blinkevičiūtė sutiks prisiimti politinę atsakomybę už viską, kas įvyks Lietuvoje per ateinančius ketverius metus.

„Tai, ką aš matau ir kaip įsivaizduoju, jog V. Blinkevičiūtė jaučiasi – aš jos vietoje tikrai neičiau, nes bus puolimo daug, plius bombų paliktų nuo sausio 1 dienos“, – žurnalistams kalbėjo R. Žemaitaitis.

„Kai V. Blinkevičiūtė pamatys, kad degalų kaina pakilo 10 euro centų, ir kai pamatys, kad elektra pakilo 3 euro centais, deja, tas žmogus, kuris buvo visų tarsi globėjas, tarsi mama, ką ji turės atsakyti? Deja, nebus iš kur paimti pinigų. Manau, kad socdemai turės ieškoti išeičių, kas galės imtis lyderystės“, – aiškino jis.

Pasak R. Žemaitaičio, rinkimus laimėję socialdemokratai susidurs su didžiule atsakomybės našta, tokia pačia, kurią šią kadenciją nešė konservatoriai. Jo teigimu, didžiausias valdančiosios daugumos partijas rinkėjai negailestingai baudžia kitame rinkimų cikle.

„Socialdemokratai galės prisiimti visą politinę atsakomybę už tai, kas vyks Lietuvoje ateinančius 4 metus. Socialdemokratams bus labai sudėtinga, nes kiti koalicijos partneriai yra mažesni ir jie negalės užversti atsakomybę ant jų“, – teigė „Nemuno aušros“ vadovas.

„Deja, konservatorių dabar pateko 28 Seimo nariai. Ką ir parodo istorija – jei didžioji partija netinkamai veda politiką, netinkamai išgirsta žmones ar atstovauja valstybei, po ketverių metų žmonės yra negailestingi“, – sakė jis.

ELTA primena, kad spalio 27 d. vyko antrasis Seimo rinkimų turas. Pakartotinio balsavimo metu prie balsadėžių išreikšti savo pilietinę valią atėjo 41,31 proc. Lietuvos rinkėjų.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
MANAU SEKANTIS ETAPAS BUS IŠRYŠKINTI UŽSLAPTINTUS 75 METAM TIKRAI DIDELE DALI SOCDEMU TUOSE SARAŠUOSE RASIM

to Inter

to  Inter  portretas
Bet šitie laimėje nori pasakyti kad nebuve nebalsave už konservu sprendimus per skiepijima ginė lietuva nuo tu nuodu 30 metu socdemai vis valdžioje kartu vogė plėše lietuva Gal nereikia kad čia koks nors užslaptintas INTERAS šūda maltuTikrai landzbergizmas 1 blogis socLKPizmas 2 bloigis Manau nereikia laukti kol sugrius mūsu ES kurioje sėdi tokie kaip Blinkė Kubilas Juknevičienė Mažulis Fon uršulės Gražuliai tai utopija europai Liko prie visu skestančiu dar prijunkti ta sugriauta apnuodinta sufašistėjančia ukraina

Inter

Inter portretas
Kad pabrangs elektra 3 ct. tai čia jau žmonės nedurni ir supranta, kad paliko konservai. Jau pasimokę esame, kad išeidami nuo valdžios, speciliai pridaro visokių nesąmonių, kad paskui išrinkti nauji atsakytų ir pasirodytų blogi. Ajajai, iš karto kainas pakėlė:))) neapmulkinsit konservai!!! Tauta jau perpratusi jus ir visus jūsų metodus, kaip kiršinti ir juodinti kitus. Žinome jau, kad Lietuvos didžiausias blogis yra konservai ir landzvbergizmas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių