Prezidento patarėjas ragina diskutuoti apie branduolinį atgrasymą: dabar yra tinkama vieta ir laikas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
paskaitai ir nezinai ar verkti ar juoktis.

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
jo - Astravas tinkama vieta ir laikas - kaip tik iš rytų pučia Kubilius irgi vyriausias Aliaksandro patarėjas

vincas

vincas portretas
- "DISKUTUOTOJAI",- is tuscio i kiaura. Varge varge... --blusos diskutuos apie atominiu rotveileriu, JAV, RU, KLR, FR, JK, Indijos, Pakistano, Izraelio kailius..

JUS TAIP NIEKO IR NESUPRATOTE...

JUS TAIP NIEKO IR NESUPRATOTE... portretas
Tai reikėjo daryti prieš 34 metus. Gavome nepriklausomybę ir reikėjo ne vaidinti Napoleonus, šokinėti ir rėkauti - kokie mes "gaslingi" ir drąsus, o ramiai, tyliai gyventi ir nesivelti į jokias niekšiškas organizacijas. Pažiūrėkite dar ir šiandien - kaip piemuo KAS-ČI-ŪNAS nenusėdi vietoje...vis šokinėja, kažką gąsdina...būdamas piemenėliu žąsiukams ganyti.

Pastaba

Pastaba portretas
Miega ,miega Prezidentūra - atsibunda ir....surezga kokią nesąmonę.

Juokas pro ašaras

Juokas pro ašaras portretas
Ne "karosiukams" spręsti,kur dislokuoti branduolinius ginklus - tai didžiųjų valstybių reikalas , o ne "auksinių" galvų, kurios dar neprabudę iš miego

Vilnietis

Vilnietis portretas
Dar vienas Tapkės patarėjo patarnautojas nesamones varo. Darai gėdą savo tėvui kuris dirbo PKB Puntukas. Nori karo varyk į Ukrainą ir kariauk JAV ir ES milionierių išprovakuotą karą.

Anonimas

Anonimas portretas
reikia protingo piemens o bandai svarbu kad duona nebrangtu ir karo nebūtu.

Gal tau pateikti 2004 m faktus iš Atominės energetikos

Gal tau pateikti 2004 m faktus iš Atominės energetikos  portretas
Įstaiga buvo tokia Vilniuje, dirbo mažas kolektyvas, bet sudarydavo daug darbo grupių, delegacijų. Veiklos sfera: Atominė energetika. Ar reikia faktų, kaip ten buhalterė vykdė dvigubo įrašo buhalteriją, investicijas iš ES išplaudavo kartu su Prunskiene ir kitais jos rato asmenimis į Rusiją ir kaip padarė taip, kad energetikai Lietuva priklausoma nuo Rusijos būtų visada. O gal priminti naujausią faktą, kaip Lietuva neprisijungęs prie energetikos projekto Harmony line, kur koordinuoja Švedija? Klkos to pasekmės? O atominė energetika, tai yra radiacija, eina iki Vilniaus dabar iš Astravo Neries upe, dar iš Kaliningrado ateina radiacija ir iš Suomijos. Taip, kad Vilniui kaput. Galite švęsti ES narystės 20 metį. Energetikos srityje Luetuva liko idiotės vietoje. Ir nemėginkite pilstyti demagogijos per tą naujai užsakomą viešinimo kampaniją kur CPVA organizuoja už 170 tūkst eurų kad žmones mulkinti nesąmonėmis apie pažangą energetikos srityje. Iki tiek pilstyti nesąmonių negalima.

BLT ....NATO su amerikonais atsibaste

BLT ....NATO su amerikonais atsibaste portretas
prie pat rusijos sienu, suorganizvo kara ukrainoj , sutempe atominy ginkla prie rusijos sienu , sukiso ta atominy ginkla y tokiu debilnu valstybeliu kaip lenkija , rumunija , lietuva . estija latvija zemes -- ir tai Nausedos patarejas yvardina kaip atominio karo atgrasyma !!! matomai jo smegeneles myzalais apsemtos ,kad tokias nesamones kliedi , Rusai taip pat turi atominy ginkla ir pirmoj eilej nuo zemes pavirsiaus ir nusluos sias belojancias kales [ lenkijos, lietuvos pavidale] nepades jums nei rusiai yrengti po siuksliu dezemis , ar rusiuose po bulvem

Karo kurstytojai ir vanagai

Karo kurstytojai ir vanagai portretas
Nuoseda konservai, liber alai, so sdem., laisvunai

Miliritarizuojsi iš baimės

Miliritarizuojsi iš baimės portretas
Save už blogus darbelius nori ginti. O mums net slėptuvių nėra. Pinigu neskirta slėptuves. O kuria mokyklose priedangos. Kur Ukraina parodė priedangos iškarto žūsta visi.

Vėdinimas galvos

Vėdinimas galvos  portretas
turėtų būti diskusijos esmė . Karas bus paskutinis pasaulinis branduolinis ...

Galerijos

Daugiau straipsnių