L. Kasčiūnas neatmeta galimybės siekti TS-LKD pirmininko posto

  • Teksto dydis:

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) reitingavime daugiausiai palaikymo sulaukęs krašto apsaugos ministras Laurynas Kasčiūnas neatmeta galimybės siekti konservatorių partijos pirmininko posto. Visgi, politikas tikina, jog situacija šiuo klausimu taps aiškesnė po rudenį vyksiančių Seimo rinkimų.

„Aš tikrai nesakau „ne“. Kol kas nesakau ir „taip“. Palikime šį klausimą atvirą. Kai įvyks Seimo rinkimai, pamatysime“, – antradienį TV3 televizijai sakė L. Kasčiūnas.

„Reikia įsivertinti tai, kad dabar mums reikia susitelkti ir judėti visiems kartu į priekį“, – kalbėdamas apie artėjančius parlamento rinkimus pažymėjo jis.

Praėjusį savaitgalį vykusiame TS-LKD kandidatų į Seimą sąrašo reitingavime, L. Kasčiūnas sulaukė daugiausiai balsų ir buvo išreitinguotas pirmuoju numeriu. Tačiau tai dar nereiškia, jog jis ir bus sąrašo lyderiu – reitingavime nedalyvavo nei dabartinis konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis, nei premjerė Ingrida Šimonytė. Būtent jai G. Landsbergis siūlo vesti partiją į rinkimus.

Savo ruožtu I. Šimonytė teigia sprendimą šiuo klausimu turinti. Tačiau ji neatskleidžia savo pozicijos, tikindama, kad praneš tai visai žiniasklaidai vienu metu.

ELTA primena, kad G. Landsbergis yra pareiškęs, jog nedalyvaus partijos pirmininko rinkimuose, kurie vyks 2025 m. pirmoje pusėje. Jis šias pareigas eina nuo 2015 m.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stogas

Stogas portretas
važiuoja tanko greičiu

TIK SMAGIAI PASIJUOKIAU

TIK SMAGIAI PASIJUOKIAU portretas
Vienas asilas žada pakeisti kitą asilą. Čia kažkas panašaus į Amerikos prezidento rinkimus. Gerai, kad yra iš ko imti pavyzdį...

Pavaros normaliai

Pavaros normaliai  portretas
Turbūt nesiorentuoja erdvėje kad tokius kliedesius varo, pirmiausiai reikėtų išlaikyti 3 pradinių klasių dorovės- estetikos kultūros programą ,o po to savo kliedesių liūne nepaskesti
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių