KT: Seimo narys R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką ir pažeidė Konstituciją

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kestai kiek tave pazistu negalvojau kad tu toks kvailys ir cerka padarydavome ir pas mergas nueidavome.Tai va is draugiskumo noriu taves paklausti kiek lietuvoje liks lietuviu jeigu rytoj i lietuva izengs rusu armija.Kiek zinau Izraelio armijoje puse savanoriu ir jie gina be narkotiku savo Tevyne.O lietuvos savanoriai senai pabego ir jiems ant lietuvos nusispjauti.tfu.

Kęstas

Kęstas portretas
Daugelis rodo į Izraelio armijos pusę. Ten tarnauja visos moterys, visi vyrai taip pat. Rojus. Išskyrus tai, kad tie, narkotikus vartojantys ir šokantys per naktį dykumoje, izraeliečiai yra, kaip avys, o profesionaliai apmokyti arabai iš Gazos jiems yra tarsi vilkai. Dabar net Izraelio išlikimu abejojama, nepaisant bombų ir visko. Ar norime tokios nelaimės mūsų šalyse? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Anonimas

Anonimas portretas
Ananimasui.As ir norejau paziureti kas yra lietuviai tai tu uz mane atsakei Meslas o kai prieini arciau sudas.As tau net laika pastaciau.Senai nustatyta kad lietuviui lietuvis ne brolis nedraugas,jei yra proga tai jo vaikus suliniuose paskandyna.

anonimasui

anonimasui portretas
taigis tą jūręivį radistą jankiai grąžino į CCCP. Ir iškeliavo jis į ekskursiją pas baltas meškas. Urodai kurie nužudė jaunutę stiuardesė - tapo didvyriais. jiem pastatė paminklą - cigaretes Tu pavadino brazinskais. Na o jankyte atsiskleidė tikras banditų brazinskų veidas. Girtas sūnus nudžudė tėvą ir gavo 20metų. Nekažin kiek vertino jankiai to brazinsko gyvybę. Vėlgi ir jankių tikras veidas - priglaudė žudikus teroristus. Pilietybės nedavė tik leidimą gyventi. O kad jankiam lietuva šūdo verta buvo, tikliau verta tik iki tol kol bandita - partizanai sumaištį kelė. Palygin ką gavo lit - avinai ir lendlizą sralinui.

Anonimas

Anonimas portretas
O tie lietuviai kurie isvyko i Amerika pries 130 metu,O jureivis aktores brolis kuris persoko is rusu laivo i amerikieciu,o tevas su sunum kurie nusove nekalta stiuardese ir nuvare lektuva Irgi sudo vietoje Kai siunte siuntinius is amerikos buvo gerai.Tai va lietuvi buvai netik asilas nes asilas protingas gyvulis .Buvai uzkietejes kgb ,o dabar kaip tu Sakai esi sudo vietoje.Siaip tai tavim turetu uzsiimti.Susurisk su zempalaikiu galesite varyti ta pacia melodija ir neuzmirsk pasakyti kad esi kitos pakraipos.

Anonimas

Anonimas portretas
Cha,Cha pizdetc zempalaikiui Dabar kad issipirktu savo kalte jis turi vykti i gaza ir kristi kovoje uz laisva lietuva arba 33 kartus pasikarti arba uzsiGazuoti.

Anonimas

Anonimas portretas
Prisimenu Kaip 1964-65 Kaune pergales gamykloje teise 3 zydsaudzius vieno pavarde Matukas,teise juos lietuviai,visi trys buvo nuteisti mirties bausme ir susaudyti,Kaip dziaugiesi lietuviai ir plojo atsistoje.Gaila kad rusai Sibire neisiaiskino iki galo, namo butu grize 10 kartu maziau.O kaip 90 grudo lietuvius zmogzudzius is Amerikos. O dabar kiekviena diena spaudoje maziausia po 5 lietuvius lietuvis nuzudo tamę tarpe 2-3 vaikus.Ko daugiau to geriau pasaulis issivalis nuo liet.zmogzudziu.

BOR

BOR portretas
Kažkaip keistai elgiasi mūsųKT teisėjai priimdami savo sprendimus, Remigijus, Petras dėl savo teisingų, valdžiažmogų adresu, pasisakymų šiurščiai pažeidžia konstituciją, bet vat apsivogęs ir teismo nuteistas realia laisvės atėmimo bausme, širkščiai konstitucijos nepažeidė, net dirba iš kalėjimo kameros seime!!! REMIGIJAU TAU STIPRYBĖS STIPRYBĖS!!!!!!

anonizmasui kuriam gaila amerikonų

anonizmasui kuriam gaila amerikonų portretas
nebūtum tūpas asilėnasas - prisimintum kad amerikonasui lietuva buvo šuns šūdo verta. Rėmė kruvinas žudikasas jankisas ne mažiau kruviną žudikasą sralina. Ir remė ne pažadais, kaip lit avis ir avinus o tankais, lėktuvais, vilisais, studebekeriais, tonų tonom strateginių žaliavų ir strateginės tušonkės.

Manyčiau,

Manyčiau, portretas
kad Lietuvos Konstitucinis ir baudžiamieji teismai šoka pagal valdančiosios partijos dūdelę.Sąžiningam ir mąstančiam lietuviui Gėda ,dėl tokių KT išvadų ,tiek dėl seimo nario R.Žemaitaičio ,tiek dėl buvusio seimo naro P.Gražulio ,nustatytų pažeidimų ir net juokinga išraiška - ŠIURKŠČIAI PAŽEIDĖ.Atrodo gyvename ne stalinizmo laikais ,kai už nepatinkantį eilėraštuką, ar dainelę ,išveždavo į Sibirą ,tačiau panašumas jau darosi akivaizdus,kad reikšti istorinės tiesos apie žydus yra TABU. Jei Lietuvoje demokratija ,tai kodėl draudžiama apie juos šnekėti ? .Ir tai įrodo KT sprendimas.Todėl manau ,mes piliečiai turime susitelkti per rinkimus ir balsuoti už R.Žemaitaitį ,kadangi tai akivaizdus konservatorių galios susidorojimas.Nemaniau ,kad žydauja šitaip įtakoja Lietuvos Respublikos politiką ir KT .Štai todėl žmonės ir emigruoja iš Lietuvos ,kad pavargo nuo visų kvailų draudimų bei persekiojimų, dėl savo nuomonės viešinimą ,dėl nesirūpinimo tautos gerove. Tai LIETUVA ,kur tu eini ?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Brangus tas Žemaitaitis Kremliaus šunaujai - jau trys paros kaip jų ANONIMAS loja ir viduriuoja savo išmintį per visus galus, gindamas šį tešlagalvį.

Anonimas

Anonimas portretas
Matai pridurke kaip tave is nervu lengva i kita pasauli pasiusti Spaudimas dabar pas tave 200.Nepergyvenk ateisiu ant tavo kapo gamtos reikala atlikti

Anonimas

Anonimas portretas
Adolfas nabaige o tu utele toks drasus neislendi is siknos,Ir tupek sudose,tavo vieta.

Anonimas

Anonimas portretas
Matai adolfo nera o tu dar dar sliauzoji .Amerikonai ir lenkai po karo 200000 Adolfu pakore o ant taves ir virves gaila 15000 vokieciu pakore amerikos zydas.5000 vok.Paskandino ezeruose vok.ir austrijoje irgi zydai ir norejo visa miesta isnuoditi.Gaila kad ne amerikonai lietuva islaisvino,Daugelio jusu kauliukai ezeruose guletu.Uztat ir dziaugetes rusais.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir as pridedu 20 laiku kad zempalaikis padves.

Anonimas

Anonimas portretas
Vaziuok i gaza ir busi uzsigazaves litovcas,Grizti tau atgal jau nereikes jie tave vietoje pades.aleliuja.Palikima sutvarkik kad kad seimai butu dziausmas ir nebutu problemu.

Anonimas

Anonimas portretas
O tu gali grizti atgal i rusina jie dabar nauja cara, nepamirsk psiimti muilo,putinas myli tokius berniukus kaip tu,tu,tu.

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai apie kinkas parasei turbut turi 3 centneriu boba tai ji kai uzmeta savo kinkas ant taves tai visa diena neislendi.Vienas toks gazdino tai dabar kitam pasauli poterius skaito.Vienu kirciu trys tokias mandavoskes kaip tu.

Anonimas

Anonimas portretas
Juokas zempalaikis iskoliojo zydus tai ka jis nemoka rusiskai pasakyti apie SAVO motina arba Arba kaimp jis tvarke savo arba jusu motinas kap ir rusai apie jus raso ir siuncia ir jus patenkinti einat nes viska suprantat.

labai gaila

labai gaila portretas
Kad Adolfas nebaige savo darbo,visi pamirso Rainiu zudynes,ka dare raudoieji zydu partizanai,dabar sitos ataugos vykdo Palestinos tautos genocida.

Anonimas

Anonimas portretas
A noretum kad ant taves numestu atomine bombike zinai kiek kainuoja.

Anonimas

Anonimas portretas
O yra lietuviu lietuvoje is tavo rasto supratau kad sudlenkis prosa pana.Tu netik ne lietuvis bet skeltaruris kuris miegojo prie parasos tu mane supratai,Vaiksciuosi su istinusiais sedmenimis.

Anonimas

Anonimas portretas
Bet tu vaflius pats valgai savo vaikams ir anukams kisi.Gal tu jiems kisi bet neduodi,kaip ir tau visa gyvenima kiso bet ne i burna.

Anonimas

Anonimas portretas
O kazkada buciavote konservams uzpakali ,ant keliu slauzete pries lietuvos patriarha, o dabar jus (dolbojobai ) staiga pasikeitet.Kaip ir Kaune isrinko burgamistra Girtuokli,narkomana,vagi.Ubagu karaliu.Jis irgi vare ant zydu as jam sakiau lazda turi du galus Ir pas ji giminiu atsirado zydu,lenku,ir sunus narkomanas,o baige gyvenima kaip ubagu karalius.Ta va protingi zmones neklausikit jus visokiu padugniu turekite savo prota.Galiu pasakyti kas draugauja su zydais turi su jais gisefta daug laimingesni,Kiek lietuviu gyvena Izraelije labai daug visi turi laiminga ir sotu gyvenima.

Anonimas

Anonimas portretas
Siaubas tikrai kur jus gyvenate kaip gazoje nieko nesiskiria.,o toliau bus dar graziau.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir vokiskai tas pats.Mes irgi mokykloje skaciuodavome lietuviskai tai mokytojai labai piko.Viens du trys apsisikes lietuvis,viens du trys lietuvis vagys,nieko tokio teisybe gi.Lipo zydas kopieciom ir apmizo lietuvi jis neticiom.Imkit vaikai skuduriuka nuvalykit lietuviui snukiuka..neko tokio vaikiska zabava o cia pypksta,issiusime tave i amerika pas pabegusius lietuvius ko cia pikti lygtai jis pirmas apmiztas.

Anonimas

Anonimas portretas
Galit savo balsa ir putinui atiduoti jusu kandidatas i lietuvos piznentus ismestas kaip muse is sriubos Pirmoji genocido auka lietuvoje,pirmoji antisemitizmo auka lietuvoje neuzilgo palaiduosime zempalaiki Zydu kapinesi lai ilsisi ramybeje.Zmonai liks sklypas,neaisku kaip gautas restoranas Palangoje Neries g-je be konkurso paimtas svarbiausia kosernas.

Siaubas

Siaubas portretas
Cirkų cirkas. Virš 100 metų skaičiuotė,kurią žino dauguma, pradėjo staiga kažką taip skaudinti,kad net pažeista konstitucija (kurioje vietoje????). Tokio priekabiavimo ir susidorojimo galima buvo tikėtis tik Stalino laikais, giliame sovietmetyje. Kur mes gyvename?

Tai kur toliau?

Tai kur toliau? portretas
Didėja libervatorių partijos ir jų satelitų siekiančių įtvirtinti naują LGBT ideologija kenksmingų veiksmų valstybei skaičius. Klaidinga valstybės politika specialiai ar ne su Kinija, Baltarusija didėjantis slavų ir azijatų skaičiai valstybės miestuose, jau turime kone politinį kalinį, atleistas iš Seimo P.Gražulis dabar R.Žemaitaitis, sekanti bus kogero A.Širinskienė. S.Cikanovskaja kuri su vyru 2016 metais Baltarusijoje siekė susijungimo su Rusija yra saugoma kaip bulbašų prezidentė už mūsų valstybės lėšas.

Anonimas

Anonimas portretas
pamenu,kad A. Valinskas siūlė NUŠAUTI Tamaševskį, ir -nieko.Dabar prokuratūra kelia bylą ,kad Žemaitaičio pacituota skaičiuotė, tai kvietimas susidoroti su žydais ir fašizmo(!!??) palaikymas

Taip, taip

Taip, taip portretas
Ponas Žemaitaitis vaidina kietą, bet kalba nesąmones, kas gal ir kai kam patinka. Bet svarbu žinoti kada, kur ir ką kalbėti, nekaltink rinkimų, nes visą kadenciją vaidinai tokį krūtą žinovą, kad kartais buvo gėda klausyti. Jeigu rastum savo vietą gal ir būtum neblogas specialistas

atgal į SSSR

atgal į SSSR portretas
Konservuotų okupanto pašlemėkų teismai prieš Lietuvą ir lietuvius

Anonimas

Anonimas portretas
Remigijau laikykis kiek tavo jaunos jėgos ir galingi pečiai IŠKĘS!!!!!!! Demaskuok kuo daugiau valdžiažmogų, ypač konservų, niekšybių prieš Lietuvą ir Lietuvos žmones, nedelsdamas kreipkis į Strazbūro teismą, kurio gal nepaliečiaožio bezdalai, ir kuris išteisino, suvalgytą, Zakaruchą, na kiek jau bylų Lietuva jau prakišo šiame teisme!!!!!!!!!!!!!!!

Manau

Manau portretas
Savo nuomones reiskimas nera JOKS konstitucijos pazeidimas .Taigi kai LANDSBERGA lietuviu TAUTA isvadino sunauja konstitucinio TEISMU bebuvo bet kai Zemaitaitis pasake SENA visiems gerai ZINOMA eilerastuka ponia Faina pradejo sky stai triesti plaukus pesiotis.KURJOZAS!!!!! Zemaitaiti ,na nebuk tu PREZIDENTU .Bet PETICIJA ORGANUZUOK NES CIA JAU CIRKAS JAI TIK ZYDA PAJUDINI ZVIEGIA LYG KIAULES. O PATYS TUKSTANCIAIS ZMONES ZUDO SI TAUTA NIEKAD SAVO ZEMES NETUREJO IR TIK VISAI GU NESENAI NUSIPIRKO IS ANGLO ,Bet beedant dar daugiau norisi tai dabar palestiniecius ZUDO .zydai ZMOGZUDZIAI

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Atiduosiu balsą aš ir mano artimųjų ratas už Žemaitaitį. Jis dėl Lietuvos ir žmonių gali padaryti daugiausiai naudos Lietuvai ir žmoniems.

durneliui chi chi

durneliui chi chi portretas
neimanoma kolioti to kas neegzistuoja. Tai lietuviai. Natūroje galima rasti tik smidinčius lit ovcy. Kilusius iš asilo ir barano meilės analiniu būdu.

Užuojauta

Užuojauta portretas
Užjaučiu Kremliaus šunaują - ir Žemaitaitis prezidento rinkimų nelaimės, ir Putino zzzasrancai savo galvas Ukrainoje padės.

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Myliu Putino zzzasrancus kai jie Ukrainą terioja, o Kremliaus ciucikus kai lietuvius kolioja.

Anonimas

Anonimas portretas
Remigijau laikykis,o jeigu jau neisslaikisi krisk negyvai kad kad nereiketu kankintis ir kad is seimos nieko neatimtu.Busi pirmas krites kovoje uz palestina.

Anonimas

Anonimas portretas
Sekantis prezidentas lietuvoje bus zydas ,tai reiskia gausime is amerikos didesne pagalba ir visas pasaulis pades isikapstiti lietuvai is ubagistes bus lietuvoje kosernas maistas ir sveikas maistas.Bus grazios zmoniu linijos vyrai numes alaus pilvus dirbsime pagal Izraelio technologijas Pinigu nereikes nes bus komunizmas.

Anonimas

Anonimas portretas
Na ka pizdets kandydatui i piznentus,niekas pries zydus nepasisakos cik su peiliuku ir hana.

MATYT DIEVAS SIUOS VISUS NUKRYPELIUS BAUDZIA ATIMDAMAS PROT

MATYT DIEVAS SIUOS VISUS NUKRYPELIUS BAUDZIA ATIMDAMAS PROT  portretas
Čia didžiausia gėda turėtų būti mūsų valstybės pirmiesiems asmenims,kad valstybėje Teisinė sistema privesta prie tyčinių inkriminuojamų teisinių klastočių.Sustokite ir pagalvokite,kad kiekviena lazda turi du galus.Ir prieš valstybės šantažistus ,griovėjus jinai gali atsisukti tuo sunkiuoju galu ir parodyt valstybinius---teisinius klastojimus.Remigijau ,laikykis ,nepasiduok paliktiniams ir šiūkšlių ir melo pilstytojams.Ir nėra čia kuo stebėtis ,juk mūsų valstybės ,,didieji,,veikėjai yra arba žydai ,arba pusžydžiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Is ko visada tik is reikalo.O nasa delo vsegda pravoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Patarimui.I tavo kelnes ar taves su dideliu malonumu prikakoti galiu.Bet prizadek kad isbusi su jomis visa diena nes mano kakus aukso vertes O jeigu pridesi ant savo plikes tai ten plaukai uzaugs.

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas Zempalaikis isvyksta I gaza atgalauti tai yra atstatyti mokykla.Todel prasome lietuviu susimesti nes reikia geresniu statybiniu medziagu smelio ten yra daug bet reikia issiaiskinti kokias bombas naudos Izraelis .Gal jos tiks isbandyti ant lietuvos tai zinosime kokias sleptuves ir tunelius reikes lietuvoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Matai zydas prezidentas O zemaitaitis piznentas Ir Bandera buvo pats kz lagerije.Matai skaitai rusiskus laikr. ir norejai pasirodyti protingu o likai kaip visuomet durneliu is triju berneliu.

Anonimas

Anonimas portretas
Patarejau pabandyti tu gali bet prikakosi I kelnes ir smirdes aplink.Duodu tau pataryma kai bandysi tai nusiimk kelnes ir atsisesk ant sikpodzio,jeigu neturi tualetinio popieriaus praeis laikrastis Sovetskaja Litva.

Taigi

Taigi portretas
Pagarba Žemaitaičiui ir žydus iškoliojo ir sau puikią rinkiminę reklamą padarė.

Reziume

Reziume portretas
muset kazkoks rusakalbis zydas cia viaukcioja.....?

Juozas.

Juozas. portretas
Dabar prisistatau as Jezusas-Kristusas Ir noriu padaryti lietuvius gimnastais tai nukryziuoti,Treniruokites nes reikes prisitraukimus dariti.

Patarimas

Patarimas portretas
> Anonimas ....................Stenkis, stenkis, gal į kelnes prisistengsi - pasiutlige serganti Kremliaus žiurkė myli zzzasrancus.

Anonimas

Anonimas portretas
Galas prie galo ir iseina litevska sunauja.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Kremliaus ciuckiams nuo įtampos atsileido galvoje varžteliai - keiksmai ir koliojimasis žemiau darželinukų lygio.

Anonimas

Anonimas portretas
O ka liko pas tave dar sveika vieta kur galima ikasti Ir kokie lietuviski zmogedros tave taip sukandziuoja Kitaip sakan atpizdino kad neliko sveikos vietos.

jonas nuo arelkos net raudonas.

jonas nuo arelkos net raudonas. portretas
Apsisikeli lietovce ar zydam reikalinga jusu meile isikiskit ja i gera vieta ir lakstikit kaip raketa kai nuleksi tu Gaza neuzmirsk uzsipidyti tu gazo.

Taigi

Taigi portretas
Kremliaus šunaujai bręsta skaudus pasirinkimas, ką palaikyti per rinkimus - Vaitkų ar Žemaitaitį?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Smagu skaityti kaip Kremliaus šunėkai stengiasi kuo skaudžiau įkąsti lietuvisms.

Anonimas

Anonimas portretas
algesiau ir pas tave nebuvo nei laiptu nei kopieciu Tai ka tavo bakuze buvo zemiau zemes lygio ir tau ju nereikejo ar tu traukeisi su virve Gerai ar blogai bet tu galejai paskarti,neduok dieve koks butu dziaugsmas tavo seimai.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pasiutlige serganti rašistinė Kremliaus žiurkė, jausdama artėjantį galą, įdarbino paskutinius savo resursus - visą dar likusį "russkij mir" potencialą.

Anonimas

Anonimas portretas
Jo zydai uzdubasins musulmonus Gazoje Kad padarytu vieta lietuviams gazoje ir prigazos lietuvis o jo kad jo snukis bus raudonas.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Siunta ir naglėja Kremliaus šunauja - ukrainiečiai gavę šaudmenų pradėjo Putino zzzasrancams padus svilinti.

Anonimas

Anonimas portretas
Klausik lietuvi tu ir laiptais 80 m neuzlipi ir kopieciu neturi ateik duosim tau nestuvus su kuriais lavonus nesiuoja gal kas susimils ir tave iki kleboniskio nunes.Amen.

Taigi

Taigi portretas
Kremliaus šunauja naudojasi proga nukreipti dėmesį nuo Putino zzzasrancų daromų žvėriškumų Ukrainoje, o tuo pačiu dar kartą iškolioti lietuvius.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai ilgai kavonkem zaidei turbut sibire buvai pasislepes uztat Dusanskis taves ir nerado o tu ten prisimusei ciur galiu pasakyti negyvai ir geleziniais dantimis namo grizai.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kremliaus Anonimai dirba išsijuosę - tokia proga apjuodinti lietuvius ir nuteikti juos prieš žydus.

Anonimas

Anonimas portretas
Jonas policininke labai atsiprasome nezinojome kad tu buvai prie stoties Siauliu gatveje pas liet. prostitutes ir jos tau nukando kaip tu sakai lietuviskai birka uzuojauta tavo zmonai,nes negalesi patvarkyti bet dziaugsmas tavo dukrai ir anukei kurias tu pastoviai tvarkei.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Žemaitaitis - ne durnas, pačiu laiku iškoliojo žydus. Dabar galės būti dėkingas tiems patiems žydams - tik jų dėka įgijo visišką Kremliaus šunaujos palaikymą (skaityti komentarus).

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu zydai nebutu neverte rusu cara butumet buve kas ir buvot Gubernija 370 metu Jeigu rusai nebutu isvare lenku butumet polski psekrev jeigu rusai butu neisvare is klaipedos vokieciu tai smiltines pliazas jum butu grenlandijoje jeigu zydai nebutu pastate kauna gyventumet kur bakuze samanota slabotke,italjanka,,brazilka ir krasnojarkij krai.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Žemaitaitis gyvena beveik Pamaryje , aš gimiau ir augau Kauno rajone , bet ir pasmus jie lipo kopėčiom . KODĖL KONSTITUCINIS TEISMAS NAIKINA LIETUVOS TAUTOSAKĄ , KULTŪRINĮ PAVELDĄ , REIKIA SKŪSTIS EUROPOS ŽMOGAUS TEISIŲ TEISMUI , jie vis skundžiasi , kad buvo naikinami beveik visame pasaulyje , BET NIEKADA NEPASAKO K O D Ė L TAIP ELGĖSI PASAULIS , aš niekur neradau parašyta .

Anonimas

Anonimas portretas
Folkloras apie lietuvius Mes dainuodavome Mokykloje 1 lietuvi prikask liezuvi jeigu neturi dantu Tai prikasti duoti nebaisu.2 Guli girtas lietuvis patvori o jo galas vandeni imk mergele tu peiliuka ir nupjauk jam ta galiuka. jam vistiek nereikalingas guli visas dienas dykas..Lipo zydas kopeciom ir apmizo lietuvi jis tyciom kaip dabar jis eis namo .

Senelis

Senelis portretas
kai mes vaikai žaisdavome "kavonkių"-slėpinių, tai išsiskaičiuodavome butnt ta skaičiuote apie žydus

R.Žemaitaičio \\\\\.../////

R.Žemaitaičio  \\\\\...///// portretas
autoritetas 100 poc.pakilo,antarme rinkimų ture į LR Prezidentus balsuočiau už jį.

Reziume

Reziume portretas
Atspekit iš vieno karto, ar po šito lietuviai myles zydus labiau.? Ir beje, ko tie zydai vis kopeciom lipa, jau virs 80 metu...

Įdomu būtų išgirsti koks žydų folkloras apie lietuvius?

Įdomu būtų išgirsti koks žydų folkloras  apie lietuvius? portretas
Nemanau, kad labiau „politkorektiškas“.

Hihihihi!

Hihihihi! portretas
Lietuvos Temidė - konservatorių prostitutė....

Manau

Manau portretas
Savo nuomones reiskimas nera JOKS konstitucijos pazeidimas .Taigi kai LANDSBERGA lietuviu TAUTA isvadino beveik idijotais konstitucinio TEISMU bebuvo bet kai Zemaitaitis pasake SENA visiems gerai ZINOMA eilerastuka ponia Faina pradejo plaukus pesiotis.KURJOZAS!!!!! Zemaitaiti ,na nebuk tu PREZIDENTU .Bet PETICIJA ORGANUZUOK NES CIA JAU CIRKAS JAI TIK ZYDA PAJUDINI ZVIEGIA LYG KIAULES. O PATYS TUKSTANCIAIS ZMONES ZUDO SI TAUTA NIEKAD SAVO ZEMES NETUREJO IR TIK VISAI GU NESENAI NUSIPIRKO IS ANGLO ,Bet beedant dar daugiau norisi tai dabar palestiniecius ZUDO .zydai ZMOGZUDZIAI

nu

nu portretas
butu apie rusus ta pati pakalbejas niekas net demesio nebutu kreipes.

Anonimas

Anonimas portretas
PERDAUG ATVIRAI MUMS VISKA PASAKOJA TAI IR BLOGAS

Valinskas

Valinskas portretas
Siule saudyt lenkus, bet pamirso pamineti kad ir zydus , i valdzia besiverziancius, reiktu saudyti !!!!

Konstitusiusotojai

Konstitusiusotojai portretas
Nesu žemaitaičio gerbėja, bet visa šita saga nuo pradžių iki pabaigos surežisuota. Lietuvos konstitucinis teismas dar kartą, kaip ir dėl stambulo konvencijos, tiesiog nusimetė naštą nuo pečių. Jei ir toliau Lietuvos konstitucinis teismas taip elgsis, prasidės anekdotų kurimas kaip tarybiniais laikais apie komunistų partiją. Lietuvos konstitucinis teismas dabar jau rizikuoja tapti pajuokų objektu.

d

d portretas
kiek kartu pažeidė KONSTITUCIJA BANKOMATAS,žmoga,IR VISI KITI 141 PRIDURKAS YPAČ sioma gentvilas

>>>Policininkas \\\\\.../////

>>>Policininkas  \\\\\...///// portretas
>Negązdink,birka'kakli,joks tu ne "plicininkas" tu KGB ar NKVD,tai jų metodu žydus gini.

Išvada

Išvada portretas
išvyt zemetetį iš seimo ir iš kandidatų į prezidentus, nes diri piliečiai u tokį NAHALĄ nevykėlį NIEKADA NEBALSUOS

Policininkas

Policininkas portretas
Penkto komentaro. zemiau autorius sulauks saukimo i policija- policijos cerberis aktyvus ,ir renka info apie priesiskas jegas pries zydus! 172 str bk

manau Konstitucija pazeide ne Zemaittaitis ,o

manau Konstitucija pazeide ne Zemaittaitis ,o  portretas
Konstitucinio teismo teisejai , gave uzsakyma ,,,teisiskai,,, susidorot su Zemaitaiciu....ka jie ir ivygde .

Nele

Nele portretas
Žemaitaitis buvo aktyvus Pakso apkaltos vykdytojas, o dabar pačiam apkalta. Įdomu.,,

Patarejas

Patarejas portretas
Lietuva valdo chunta apie konservus zydelius honiakus negali tureti nepalankios nuonones Jie sventieji Pabandysiu su advoktu kreiptis i Strasbura KUR PILIECIU TEISES baigiasi ,

fainas tas seimas

fainas tas seimas portretas
o tai gapsi ismete is seimo ar toliau sededamas "dirba"? pagal ten rugstanciu paniatijas vaikisku tekstu citavimas baisesnis konstitucijos pazeidimas negu korupcija

Rinkejas

Rinkejas portretas
Nebepasitikiu KT

Šaunuolis Žemaitaitis, o teismas pasišiukšlino

Šaunuolis Žemaitaitis, o teismas pasišiukšlino portretas
Žydai yra lietuvių, žemaičių, lenkų vaikų žmogžudžiai. Yra senų žmonių, liudijančių, kas vyko miesteliuose iki Antrojo pasaulinio karo. Žydai žudydavo mažus vaikučius. Rasdavo kruvinas patalpas, vaikų lavonus. Žydai yra negabūs, išsigimę. Juis žmonija žudė visada, jie patys naikina vienas kitą. Už žydes bjauresnių nėra. Jos išsigimusios, su patologijomis. Žydų vaikai yra idiotai. Jie nepagydomi. Žydai genetikai neturi reikiami genų rinkinio, kad būtų priskirti žmonėms. Lietuvai jie padarė daug žalos. Nieko nuostabaus, kad juos ošžudys ir dabar. Žmonės valosi nuo parazitų žydų.

Anonimas

Anonimas portretas
KT teisėjų reikėtu paklausti, kaip jie įvardintų 34 000 palestiniečių nužudymą Gazos ruože. Jei 4 000 tūkst. buvo Hamas teroristai , tai kas tie kiti 30 000. Pasaulis turi praregėti

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas gana apie zempalaiki.Teismas nutare kad jis savanoriskai vyksta i Gaza ir krauju pasistenks ispirkti savo kalte.Ispirkti jeigu neprisyks i kelnes ir tures atvezti i lietuva kruva sudo.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuviai simtmeciais jokiesi is zydu,tokio durno lietuvio dar nemaciau, tavo susikta lietuvele egzistoja 30 mętu...

Anonimas

Anonimas portretas
Pagarba zempalaikiui tesingai pasake kad Izraelis ( padejo ) i vieta hamas.O jo pagalba pades lietuvius i vieta.

Anonimas

Anonimas portretas
As sakau kad ir rusai buvo geri kad tiek mazai lietovcu uzknekcino.Dabar zydai su vokieciais o lietuviai su rusais.O taip skudziates kad rusai blogi,ateis laikas ir rusai daugiau pades ypac keliuonemis i placiaja tevyne Kranojarskij krai.

Anonimas

Anonimas portretas
Tep slusai frajer ir ne prie parasos miegojai kad uzpakalis toks istines.

Anonimas

Anonimas portretas
Zydai buvo zydai bus Nors ir lietuvele prapuls.Nieko tokio 350 metu buvot rusijos gubernija neturejo liet. pavardziu,nei rasto nei knygu nei mokyklu nei aukstuju nei Ligoniniu,net ir Sostines neturejote bet turejote prezidenta vagi bandyta. lenka prezidenta smetana.Visa savo trumpa egzistavima buvo 0,dabar du 00 tai yra lauko tualetas.O Izraelis yra valstybiu valstybe su kuria visi skaitosi.Eikit i kara pries rusus tai is baimes prisiksite I kelnes kad smerdesite per 100 km.

Užsakytas susidorojimas

Užsakytas susidorojimas portretas
Libervatoriai ir LGBT naujosios ideologijos politikai vykdo (kensilinimo) ištrynimo, atleidimo ir visokias kitas priemones kurios turi pašalinti iš valstybės valdymo tuos žmones kurie prieštarauja dievo išrinktosios partijos programai. Pirmas buvo P.Gražulis, dabar R.Žemaitaitis sekanti bus A.Širinskienė. Atsakykite kur yra bulbašų-lukašenkos politikos ir Lietuvos skirtumai?

Anonimas

Anonimas portretas
Taip jau gyvenime iseina Kad Zyda maitina GALVA o lietuvi sikna.

Jonas

Jonas  portretas
Kaip tu gali pikti priestai buvai lenkas dabar tapai litovcu ,tai dabar iseina kad tu sudlenkis.

Anonimas

Anonimas portretas
Zempalaikis ir jo tevas komunistas paprase audijencijos pas drauga lukasenka,netoli gi.O jus like gyvi prasikites i gaza i tunelinius kurortus Galesite likti iki gyvenimo pabaigos .Aprupinimas gazotu oru.

jonas.

jonas. portretas
Eik prikalk cveku i savo tvora ir parodyk kaip tu trauki,Bet tu kvailis gali kalti galvute zemin .Tai tave reikia dar ir pamokyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Zinai kaip zydas rekia lietuvi rankas aukstin paskui duoda lietuviui pendeli i sikna kad blogai dirba O girtas rusas baltarusis sika ir miza ant lietuviu.

Vo tep

Vo tep portretas
Arogancija frajera pagubit. Nesi toks blatnas jeigu su užpakaliu cvekų netraukai

Anonimas

Anonimas portretas
Gaila kad draugas stalinas gruzinas per mazai Dusanskiu atsiunte i lietuva ir sibiras buvo per mazas sutalpinti visus norincius atvykti lietuvius i sibira i Tevyne bet nieko tokio Draugas Putinas Zempalaikio pagalba padarys tvarka ir dar vienas dalykas pasiimk edalo niekas nezada kad pakeliui maitins.Aleliuja,Jums ir jusu giminei.

svilainis

svilainis portretas
Hitlerio sesuo ir ją palaikantys fašistėliai durniams aiškino,kad jam niekas nesakė teisybės apie buchenvaldus,aušvicus ir treblinkas.Ką gi,matyt šiandieniniai ,,arijai'' irgi nežino apie buvusius dušanskius ir šiandieninius vandalus Gazos sektoriuje,,per klaidą''būriais medžiojančius Palestinos pabėgėlius?

keidanskas

keidanskas portretas
Uždrausti kūjis su pjautuvu yra niekis palyginus su kopėčiomis,kuias minėt irgi nebebus galima.

Na \\\\\.../////

Na  \\\\\...///// portretas
"mielieji",tai kaip kitaip pavadinti žydą,jei jis ŽYDAS?____Tai ir aš jau "nusikaltau",gal kaip nors su teisisininku R.Žemaitaičiu apsiginsim.___Aš TIKRAS lietuvis,nepykstu,kad ir labusu pavadina,tai niekis aš visvien lieku LIETUVIU.___Žydas muša,žydas rėkia,na ir ką jie dabar daro Plestinoje,tik žydas arba pridurkas gali pateisinti tą genocidą,jų žemėje,Palestinos.

Po kam dabar tiesa Lietuvoj?

Po kam dabar tiesa Lietuvoj? portretas
Ne kaip kitaip ir ginčytis čia neverta-va kaip susidorota jau su antru seimūnu,sakančiu tiesą.

Pilietis

Pilietis portretas
Susidorojo su Žemaitaičiu... Geras Hitleris buvo žydu atžvilgiu, tik nespejo darbu iki galo užbaigt, na bet galima pratest- ir IX-ta forta atrestauravom ir lektuvai vel iš Izraelio skraido

parmazonas

parmazonas portretas
Teko mažumėlę Ukrainoj pagyventi.Tai ten jie moldavus va taip per dantį traukia ir dainuškas dainuoja.O ką,lietuviai nežino,kad lenkai taip pat juos chamais ir dundukais vadina?Visame sviete taip yr ir nėra ko čia pūstis savo arijais ar mėlynu krauju.Gyvent reikia be kraujo ir mordobojų.Maža vokietys ,o dabar ruskis davė ir duoda pamokų?

siknalaiziam

siknalaiziam portretas
tai gal ir trecia karta sumokesit zydam uz nieka?

Anonimas

Anonimas portretas
Taip blogai dirbo zydai kad tu lietuviskas meslas likai gymai .Na kagi reikes pakartoti ant tavo vaiku anuku kiek idomu liks gyvu.Macam reikia kraujo ir butent lietuvisko.bet tu liet siuksle senas ir supuves tai jau netinki ,O tavo vaiku,anuku tiks.Pasakyk kur ateiti ir padaryti jiems harakiri.Kita parasik kiek liko gyvu AAamen.

Žemaitaitis nekaltas iš viso

Žemaitaitis nekaltas iš viso portretas
Žydus lietuviai pajuokia šimtmečius, čia apie eikėraštuką, kurį Žemaitaitis užrašė. Lietuviai nuo seno savo šeimas saugojo nuo žydų ir ypač nuo žydžių vartodami patarles,dainas, rodydami reikalo esmę Uždavinių kaukių pagalba. Žydai žudė lietuvių, lenkų vaikus trijų, keturių metukų, prievartavo. Ji vogė iš Lietuvis ką tik pajėgė, žudė žmones. Jie niokojo Lietuvą. Yra liudytojai seni žmonės, kurie puikiai atsimena, kaip Plungėje iki 2 Pasaulinio karo žydai tiesiog grodavo mažus sveikus vaikus ir žudydavo neleisdami jų kraują. Po to miestely rasdavo krauju oasruvusius kambarius ir nebegyvas mažyčius vaikus. Tai faktas. Žydai reketuoja Lietuvą aferistiškai ieškodami kompensacijų. Jie yra tiesiog parazitai. Dėl išsigimimų ir idiotizmo Jie nesugeba dirbti. Jų vaikai tiek negabūs, idiotai, jog Žydai susigalvoja priemones kilnoti iš vietos į vietą, jie slepia savo išsigimusius Pas žydus patologijos. Jie šiukšlės.

Žemaitaitis nekaltas iš viso

Žemaitaitis nekaltas iš viso portretas
Eiles apie žydus lietuviai juos pajuokdami vartoja šimtmečius, čia apie eikėraštuką, kurį Žemaitaitis užrašė. Lietuviai nuo seno savo šeimas saugojo nuo žydų ir ypač nuo žydžių vartodami patarles,dainas, priežodžiai ir rodydami reikalo esmę Uždavinių kaukių pagalba. Žydai žudė lietuvių, lenkų vaikus trijų, keturių metukų, prievartavo. Ji vogė iš Lietuvis ką tik pajėgė, žudė žmones. Jie niokojo Lietuvą. Yra liudytojai seni žmonės, kurie puikiai atsimena, kaip Plungėje iki 2 Pasaulinio karo žydai tiesiog grodavo mažus sveikus vaikus ir žudydavo neleisdami jų kraują. Po to miestely rasdavo krauju oasruvusius kambarius ir nebegyvas mažyčius vaikus. Tai faktas. Žydai reketuoja Lietuvą aferistiškai ieškodami kompensacijų. Jie yra tiesiog parazitai. Dėl išsigimimų ir idiotizmo Jie nesugeba dirbti. Jų vaikai tiek negabūs, idiotai, jog Žydai susigalvoja priemones kilnoti iš vietos į vietą, jie slepia savo išsigimusius Pas žydus patologijos. Jie šiukšlės.

Rocky

Rocky portretas
No o Gapšys ne tik kad nepažeidė konstitucijos, bet dar ir "dirba", t.y. priiminėja įstatymus kalėjime

Tik

Tik portretas
proto invalidas gali balsuoti už šitą demagogėlį

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
jeigu kai kurie dvikojai daunai čia taip peikia Lietuvą, o giria ruskyno okupantus ir žūdikus, tai kodėl nevažiuoja į ruskyną o gadina Lietuvišką duoną. Ateina laikas kai didi rusų tauta atsibus ir iš pamatų sugriaus šitą ruskijos fašistinį mionstrą iš vidaus.

KAPSAS

KAPSAS portretas
KT sprendimas tik parodė kad, senio KGBisto kruvinuose naguose esančiuose kompromatuose, t.y. jo iniciatyva įslaptintuose dokumentuose, yra ir KT teisėjų pavardės, o senis būdamas puikus intrigantas ir manipuliatorius, patempė reikaligą virvute tai ir gimė toks sprendimas. KT teismas taip pat buvo priėmęs nutartį kad ZAKARUCHAS taip pat šiurkščiai pažeidė konstituciją, bet Europos žmogaus teisių teismas mano kitaip, ką į tai pasakysite KT teisėjai? REMIGIJAU laikykis kiek gali tavo jaunos jėgos ir nenukambink nosies dauguma dorų Lietuvos žmonių už TAVE!!!!!!!!!!!

vwe

vwe portretas
Fasistine respublika, m i r tis koncervu dezem

O \\\\\.../////

O   \\\\\...///// portretas
kas ją nepažeidė,išskyrus R.Žemaitaitį.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Ateina sunkūs laikai rašistinei Putino klikai ir dideli nemalonumai visiems "v russkom mire".

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Ukrainiečiai gavę ilgojo nuotolio raketų, oro gynybos priemonių, šaudmenų ir reikiamos amunicijos pradėjo lupti Putino zzzasrancus, ......Mūsiškė Kremliaus šunauja iš to sielvarto visai išėjo iš proto: ir keikiasi, ir koliojasi, ir geria, ir čiulpia, kol galiausiai girti bei apsimyžę nuvirtę patvoryje guli. Tai vis iš baimės - teks nešti savo utėles į Putino rojų.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
"Jei padėtis Rusijos viduje grėsmingai paaštrės, jei Vakarai didins spaudimą Rusijai dėl Ukrainos. Tai bus apokalipsė“ ..................Po JAV skirtos Ukrainai paramos iš baimės klykia "generalisimas" Putinas savo ištikimo ginklanešio Lukašenkos lūpomis.

jonas.

jonas. portretas
Lietuvi prikask liezuvi,A neturi dantu tai ciulpti gali.

Anonimas

Anonimas portretas
Guli girtas lietuvis ant kelio saule senai vakaruos Eina prosali girtas ruselis Tuoj jam i uzp.....Duos.

jonas.

jonas. portretas
Vienas litovcas parase kad pasaulis valosi nuo liet. uteliu,uztat liet liko 2 milj.Is ju lietuviu 10% Cia trys tautos lenkai rusai baltarusai i darba renkasi kartu,O kodel nera lietuviu yra Jie guli girti apsimize patvori.

LIPAU KOPĖČIOPM IR NUKRITAU NETYČIOM........

LIPAU KOPĖČIOPM IR NUKRITAU NETYČIOM........ portretas
Užaugau su tuo eilėraštuku, kuris tik eilinė skaičiuotė einant slėpynių. Augome trijų tautybių vaikai, bet ta skaičiuotė buvo tik vienintelė . Tai ką man dabar daryti? Eiti prisiduoti į Konstitucinį teismą ar į seimą? BET TURIU PASIŪLYMĄ LANDZBERGIŲ DVARUI. į SEIMO NARIO PRIESAIKĄ ĮRAŠYKITE IR TĄ EILĖRAŠTUKĄ, KAD ŠIUKŠTU NEGALIMA APIE JĮ KALBĖTI. TAI TAM SEIMO NARIUI, KURIS PRAKALBĖS APIE JĮ, PAŽEIS SEIMO NARIO PRIESAIKĄ IR BUS IŠ KARTO APKALTA. NEBEREIKĖS JUMS KURTI JOKIŲ SĄMOKSLO TEORIJŲ KAIP ČIA TĄ ŽEMAITAITĮ PRIBAIGTI. VISIEMS BUS AIŠKU. DVARAS GALVOJA KAD MES DEBILAI. NESUPRANTAME. APSIRINKATE, TOBULINKITE KUO GREIČIAU METODUS, BET GAL PER VĖLU, NES NEPADĖS, JAU NUTIESĖTĖ ŽEMAITAIČIUI KELIĄ Į PREZIDENTUS.

Anonimas

Anonimas portretas
Na litovcai jus tokie drasus .nuvaziuokite I anglija I amerika i vokietija i ispanija i prancuzija ir pasakykite ka jus galvojate apie Zydas.Na ir kas bus. Ogi neplauks pinigeliai i lietuva Teks vaziuoti i afrika i gaza uzpakalius plauti o mergom teks ir uzpakali pakilnuoti.Labai jus drasus kai amerikos zydai numeta dolca.O ateis putkinas vel krausi lagamina ir narodinu v sibir.

Anonimas

Anonimas portretas
Siuksles dabar labai brangios ir visas pasaulis jas renka tik lietevskiu siuksliu niekas neima nes liet. puvekas. lietuvis tai rusisko prezervativo plisusio auka.Lietuvis kai mama neaiskios kilmes o tevas sovetskij oficer.

jonas

jonas portretas
Mes irgi keliame taure uz negyva remiga.Lietuvi buciuosi zydui uzpakali,Kaip darei visa gyvenima bet dabar truputi toliau Gazoje.Ir buciuosi ir laizysi.Nera tokios tautos kaip lietuvis yra sudlenkis uzsigazaves litovcas.

Anonimas

Anonimas portretas
Skaitove babuciuok zempalaikiui i uzpakali ir galesi kandidatoti i piznentus.Mes pasaulio centras tai yra Izraelis. mes Izraelis dekingi Lietuviams kurie gelbejo Zydus ;bet mes niekinane lietuvius kurie saude savo bendrapiliecius tame tarpe ir lietuvius.Zempalaikis tai tik pradzia,o tavo (skaitove) gimines dare karo metais ir po karo isaiskes labai greitai,pasitikrik savo namus gal dar liko nuzudytu zmoniu daiktai.

SKAITOVAS

SKAITOVAS portretas
Leiskite paklausti gerb.KT PIRMININKE.kokį nusižengimą ar teisinį pažeidimą sistemingai darė p.fAINA, Lietuvių Tautą vadindama žydšaudžių tauta.Juk mūsų tautos žmonės gelbėjo žydų šeimas,pavienius vaikus,senelius, rizikuodami savo šeimos,artimųjų gyvybėmis.Gal jau atėjo laikas stabdyti šį smurto,valstybės žeminimo ir materialinės naudos siekimo iš valstybės.Gal jau atėjo laikas kelti dokumentus KGBstruktūrose ir paviešinti visus kurlianskius,dušanskius,zingerius ir t.t. ,kurie trėmė,kankino ir atiminėjo išvežamų žmonių turtą.Pamastykite ponai Teisės--Tiesos vykdytojai,kad įstatymai garantuoja ne vienašališką įstatymų taikymą visoms tautoms teisiškai vienodai/

Apie kokia tauta taip kalbejo imperatoriene ?

Apie kokia tauta  taip kalbejo imperatoriene ? portretas
Kito žalingesnio maro valstybei nežinau nei ši tauta dėl savo sugebėjimo apgaule, lupikavimu ir finansiniu sukčiavimu paversti žmones elgetomis ir užsiimti tuo, kas bjaurisi kiekvienam sąžiningam žmogui. (Maria Theresa)

kas pasakė

kas pasakė portretas
Žydai - morganai, rokfeleriai valdo Ameriką. Amerikiačiai tą žino. O jankyno šūrum būrum su žydzraeliu tą tik patvirtina.

Nu ne vilnieti

Nu ne vilnieti portretas
Tikiuos nepilno proto vaitkus NELIKS .o ir tu but gerai kad pyzdytum rasijon nesiseilejas.O Zemaitaitis tikrai nieko blogo nepasake .As IRGI esu girdejas is tevu seneliu tuos. Eilerastukus TIK stai kur klausimas Kodel visuomet buvo apie zydus NU NEVERTA TAUTA !!! Jie visuomet NEKENTE KITU TAUTU IR TAI YRA FAKTAS!!! O dabar ka DARO PALESTINOJE TAI YRA NUSIKALTINAS ZMONISKUMUI!!!TAI TERORIZMAS !!! Ir nereikia lazdos PERLENKTI DEL HOLIKAUSTO JUK NEVIEN ZYDUS HITLERIS ZUDE.TIK va zydai rekia ,o Kur cigonu TAUTA kiEK ISZUDE??? Kur kitos tautos?? Taigi BAIKIT Triest. O KIEK ZYDAI LIETUVIU PASIUNTE I SIBIRA KIEK DIRBDAMI NKVD ISKANKINO KALEJIMUOSE ?? TAIGI ZEMAITAITIS TIKRAI NIEKO TOKIO NEPASAKE. Ir dar AR YRA BENT VIENAS ZYDAS KURIS PADEJO LIETUVIUI PABEGT NUO VEZIMO I SIBIRA???? NAaaa??? Laukiu

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Argi Lietuvos seimo narys duodamas priesaiką,pasižada nieko blogo nekalbėti apie Izraėlį ir žydus.? Ar tokie žodžiai yra visų narių skaitomame bendrame priesaikos tekste? Jeigu ne, tai kaip galima sulaužyti tai kas nėra įrašyta priesaikoje

tam to tormalūs

tam to tormalūs portretas
Žūrim ką tūrim - perversmas Rusijoje, kurio pasekmė lageriai, tremtys, apginkluoitas Hitleris, WW II. Perversmo vadovai viso septyni. Penki iš jų žydai. Visi išsilavinę, univerai Rusijo ir užsienyje. Kokia iš to išsilavinimo nauda kai pasekmės apie 70 milijonų lavonų, sugriautos ištisos valstybės.Hitleris irgi turėjo žydiško kraujo. Žydai dirbo ir leninui ir Hitleriui. Eichmanas buvo galutinio žydo klausimo strategas, Jagoda NKVD vadas, koganas, bermanas, plineris vadovavo gulagui. Mirties fabrikui.

TO TORMALUS ŽMONĖS SOLIDARIZUOJASI SU PALESTINA

TO TORMALUS ŽMONĖS SOLIDARIZUOJASI SU PALESTINA  portretas
GERAI KAD NORMALUS BET NEDUOK DIEVE TOKIE KAIP TU SODARIZUOTOSI DEBILIUK KA PRIRAŠEI DURNIAU žydai yra labai siekentis dideliu mokslu jokie jie vagys jie valdo bankus bet tai labai sutrina tauta kaip ir čigonai

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Vadovaujantis KT nutarimu Lietuva privalo atsisakyti tautosakos , folkloro KULTŪROS PAVELDO , tai gal mums nereikia tokio ale teismo , O ŽYDUS HAGOS TEISMAS PRIPAŽINO VYKDANČIUS GENOCIDĄ PRIEŠ PALESTINOS VAIKUS , TAI SUPRANTU MŪSŲ KT SPJAUNA IR Į TARPTAUTINĮ HAGOS TRIBUNOLĄ .

Vilnietis

Vilnietis portretas
Ne teisme reikalas visoje europoje dedasi velniava Reikia atgauti suvereniteta L ietuvoje yra tokiu nevispročiu kad baisu i kokia duobe dar krisim Žiurėjau debatu ir šalia Vėgėlės dvi bobelės sėdi ir galvoju ar jos masto ka daro ar tiesiog bukumas jas valdo įdomu jeigu jos turi vaiku ar anuku ir vyru iki 60 metu tai kaip gaus karstus iš ukrainos o labai abiem linkiu ta švente kapuose atšvesti Ger Vaitkus teisus jeigu pateks nausėda grybė tas jaglinskis naciukas ar tas vėgėlė kuris gavo Storošo parėmima kad testu landzbergo tiksla tarnauti jankiam ar bukas mazuroniukaskur pastovei savo kolegas tokius pat išperas lanko kalėjime tai baisu koks ju lygis Gerai kad jau vienas idijotas iškrito dar gal koks iškris tai bus lengviau liks ger prof E Vaitkus ir 6 jo pacijentai nevispročiai stumentis lietuva i kara

verneris

verneris portretas
Labai keista-lietuvius galima vadinti viešai šunauja runkėliais,kirmėlynu ( paskutinis ,naujausias epitetas buvo kgbynas) .Premjerė irgi nesirenka žodžių ,apibūdindama žmones .Na o rusų bendruomenės nežeidžia vieši vadinimai vatnikais,driskiais ir tttt? Labai įdomus teismas .Žemaitaitis turi kreiptis į tikrą ES teismą .

Už portretas
Remigijų 100 kartų!!!

visi seniai žino

visi seniai žino portretas
kad teismai dirba landsberginiams pedofilams ir žydiaroms.

Lietuvoje pilnu tempu vyksta raganų medžioklė

Lietuvoje pilnu tempu vyksta raganų medžioklė portretas
Susidorojama su politiniais priešininkais tiesiog pirštų spragtelėjimu.

Antanas

Antanas portretas
Lietuva nieko nesiskiria nuo Rusijos ir Baltarusijos. Teismo sprendimai atitinka "reikalingą liniją" ir žinomi dar teismui neprasidėjus................

Anonimas

Anonimas portretas
kas su smegenim cia kai kuriems Vis lansbergis kaltas ka is komunistu partijos pasalino. As ne uz ZEMAITAITI .bet kad uz pagaliuka taip isverst tai kazkas baisaus .Vaikai zaizdavom slepynem ir ta fraze naudojom. Buvo ir greta gyveno aplink ir zydu tautybes ir niekas nieko . O cia pasaulio pabaiga. Nu dar ruskiu kremliu fasistais pavadyn gal negalima aaaaa.

Ei, Valinskai, užčiaupk srėbtuvę

Ei, Valinskai, užčiaupk srėbtuvę portretas
Tavo kliedesių dar čia betrūko!

Lietuvoje siautėja landsberginė gauja - tai fašizmas

Lietuvoje siautėja landsberginė gauja - tai fašizmas portretas
Politiniai susidorojimai tęsiasi.

Konstitucinis Teismas - konservatorių partijos vergai

Konstitucinis Teismas - konservatorių partijos vergai portretas
„kad ta informacija, kuri buvo skleidžiama, yra neapykantos kalba“, kuriame Lietuvos respublikos įstatyme yra tokia psichopatiška neokomunistinė sąvoka „neapykantos kalba“?

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių