Konservatoriai nekels kandidato Šalčininkų vienmandatėje: nenori trukdyti E. Dobrowolskai

Konservatoriai apsisprendė nekelti savo kandidato Vilniaus-Šalčininkų vienmandatėje rinkimų apygardoje. Pasak Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) rinkimų štabo vadovo Mindaugo Lingės, šis sprendimas priimtas norint nepakenkti šioje apygardoje Laisvės partijos iškeltos teisingumo ministrės Ewelinos Dobrowolskos rezultatui.

„Galima dalyvauti dėl dalyvavimo arba žiūrint į rezultatą. Tai tokios plačios diskusijos neturėjome, bet žinome, kad ir iš koalicijos partnerių yra nusiteikimas rimčiau pasirodyti šitoje apygardoje“, – Eltai teigė M. Lingė.

„Tai norėtume, kad dar labiau nesiskaidytų balsai ir būtų galimybė Vyriausybės narei pasirodyti kaip įmanoma efektyviau šiuose rinkimuose“, – sakė jis.

Visgi, pasak konservatorių rinkimų štabo vadovo, kol kas partija oficialios paramos E. Dobrowolskai nėra išreiškusi.

„Nežinau, ar tai labai daug ką lemia, jei politinės partijos oficialiai paremia savo sprendimais. Įvairių tų praktikų gyvenimiškų yra, bet turbūt dažnai atsitinka taip, kad tokia parama, ypatingai antruosiuose rinkimų turuose, menkai tereiškia. Žmonės jau turi savo pasirinkimus“, – paaiškino jis.

Gegužę vykusių prezidento rinkimų pirmajame ture didžiausio palaikymo Šalčininkuose sulaukė prokremliškais naratyvais kaltintas kandidatas Eduardas Vaitkus. Jis Vilniaus-Šalčininkų vienmandatėje apygardoje ketina kandidatuoti ir Seimo rinkimuose.

Seimo rinkimai vyks šių metų spalio 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gera mintis DOBROWOLSKAI...pasidomėjau Wilno istorija..Pasirodo šnipiškėse kur buvo sovietų karinis šiaurės mistelis ir caro laikais buvo kareivinės..O pastatas dviejų aukštų kur yra DARBO BIRŽA veikė viešnamis kareiviams....Idomus pavadinimas meilės deivių KARINĖ PROSTITUTĖ...Vat ryšium su tuo kad Lietuvoje dislokuojama vokičiečių brigada tokios profesijos moterys bus reikalingos...Galėtų Vidaus reikalų ministerija inicijuoti tokio viešnamio įkurimą darbo biržos vietoje...O moterų ukrainiečių jau šios profesijos netruksta...Tai galėtų buti papildomos pajamos į biudžetą be to augtų BVP......

Tai tik dar kartą patvirtina ir įrodo

Tai tik dar kartą patvirtina ir įrodo portretas
Kad konservatoriai - antilietuviška kremliaus agentų gauja - viską daryti, kad blogiau būtų Lietuvai, naikinti lietuvių tautą - toks jų bendras tikslas kaip ir šitos lenkų nacionalistės DobravVolskos...

Anonimas

Anonimas portretas
ta vien manda geriau sedetu tilei ant savo uzpakales kaip kazkada buvo sakoma dobrowolno - prinuditelno ir tiletu kol dar galima, tebeliko tai biski.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių