Buvęs Seimo pirmininkės atstovas vadovaus „Maxima LT“ departamentui

  • Teksto dydis:

Buvęs Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės atstovas spaudai Rosvaldas Gorbačiovas vadovaus naujai įkurtam bendrovės „Maxima LT“ Korporacinių reikalų departamentui.

Pasak bendrovės pranešimo, naujasis departamento vadovas bus atsakingas už bendrovės korporacinių reikalų vystymą bei palaikymą.

Šis departamentas „Maxima LT“ įmonėje įkurtas efektyvinant įmonės valdymo struktūrą, siekiant atviresnio įmonės dialogo su visuomene ir atskiromis jos grupėmis, stiprinant įmonės ryšius su partneriais bei užtikrinant nuoseklų įmonės reputacijos valdymą, teigiama pranešime.

Buvęs žurnalistas, viešųjų ryšių specialistas R. Gorbačiovas  L.Graužinienės patarėju pradėjo dirbti pernai spalį ir jos komandą paliekantis paskelbė liepos pradžioje.

Anksčiau jis yra dirbęs Nacionaliniame kraujo centre, buvo įvairių įmonių, bankų atstovu spaudai, yra dirbęs nušalintojo prezidento Rolando Pakso komandoje. Per savo karjerą jis yra dirbęs LNK ir TV3 televizijose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
Marksizma kartu su Kydainiai KGB partija toliau apgaudinės Lietuvius su 3,45 kartų didesnėmis kainomis pagal KGB vado iš Maskvos direktyvas !. Putkos tikslas buvo visuomet toks, kad destabilizuoti situaciją Lietuvoje, štai jums ir jievrėjų įvedimo afiora ir Utėlės siautėjimas su kederastais ir žudinėmis su stogu iš aikštės !
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių