Apie artėjantį referendumą: ne dėl rezultato, o dėl „varnelės“?

Grįžti į straipsnį

Audrius

Audrius  portretas
Taip del dvigubos pilietybes. Istoriskai paziurejus, Lietuvos pilieciai priesinosi krikscionybei , todel neteko savo teritorijos ir buvo paskutine valstybe europoj priemusi kriscionybe. Lietuva nykstanti tauta, be dvigubos pilietybes, nebebus lietuvos, tie kas isvaziavo, jie nori issaugoti lietuvos pilietybe ir saugo kol gali.

Na

Na portretas
aišku viena - pilietybė reikalinga dėl balsavimo. Vakar buvo LRT forumas dėl šito klausimo tai pasižiurėket internete kartojima kap ten ardėsi užsienio lietuviu pirmininkė. Buvo laba gražu žiurėt kaip ana nesamones vapa ir ,,iš piršto'' kvailystes traukia PIŠ ir tiems kurie užvaldė Lietuvą ar turi savo naudos minčiu labai reikia klastojimo ba kitep tie niekšai niekap neišeis į valdžią. O čia atsiras begalė piliečių kurių balsai iš užsienio ambasadu kol ,,veš"į Lietuva persivers visai ne už tuos už kuriuos jie balsavo + dar bus labai daug pileičiu padarytu iš rusu baltarusu ukrainiečiu. Ar blogai tiems katri per 1 dieną ,,surenka" 30 000 internetiniu parašu o teisėsauga visai i tokius nusikaltimus nereaguoja? :D:D

to-aš

to-aš portretas
KOKIE dar debatai čia gali būti???? JEI esi BUKAS, tau niekas nebepadės. Gal daug geri, ar ,skiepai'' pažeidė smegenis?

to-aš

to-aš portretas
Visai kvanktelėjai????????????????????? Pilietybę jiems tam ir reikalinga, kad BALSUOTI. BE jos jie NEGALI balsuoti. Ir KARTOJU-jos užsimanys VISI atbėgėliai-ir rusai, ir baltarusai ir t.t. TIK Lietuvos NAIKINTOJAI balsuos UŽ 2 pilietybę. Be to-NIEKAS iš išvykusių svetur NEATIMINĖJA pilietybių. Jie SAVO NORU jos atsisakė, išdavė Lietuvą NE IŠDAVIKAMS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOKIŲ 2, 3-10 pilietybių!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to->to-Betgi

to->to-Betgi portretas
aš kalbu apie REFRENDUMĄ, o ne Seimo ar Prezidento rinkimus. NEGU neaišku???? Dėl to sakau, jog REIKIA ar visai neimti biuletenio dėl Refrendumo, ar braukti TIK - ,,NE".

to->to-Betgi

to->to-Betgi portretas
Kad Referendumas būtų įvykęs, jame pIRMIAUSIAI turi dalyvauti ne mažiau 50% turinčių teisę jame dalyvauti. Jei to nebus, jokie rezuktatai nebus svarbūs. Ar nepamenat- KODĖL buvo neįvykęs praeitas Referendumas??? Nes nedalyvavo reikiamas skaičius rinkėjų.

>to-Betgi

>to-Betgi portretas
jai toks gudrus tai ko nežinai vieno, svarbiausio dalyko, kad jeigu neisi balsuot tai rezultatai bus skaičiuojami nuo tų kurie atėjo? T.y.valdžią visiems išrinks tie, kurie kad ir negausiai bet balsavo.Ar ne taip buvo praeituose šalies valdžios rinkimuose kai pyderiai konservu beretiniai su lyberastais subėge pasistatė šituos dabartinius griovėjus ? O balsavo gal 1 iš penkių LR gyventoju. Čia geriausiu atveju..

šitie valdžios šūdai

šitie valdžios šūdai portretas
per seimo sesijas priiminėdami tūkstancius pataisų taip sudirbo LR įstatymus kad siaubas ima juos skaitant. KAS TURI SUKONTROLIUOT TOKĮ PROCESĄ KAI NIEKŠŲ GAUJOS AKIVAIZDŽIAI ĮVEDINĖJA DIKTATŪRĄ?

aš portretas
Tegu turi tą pilietybę, bet tik be galimybės balsuoti, nes nenorime, kad mums valdžią rinktų Vašingtone, Čikagoje, Londone , Berlyne ar Dubline. Pasigendu diskusijos šiuo klausimu, apskritai, kur politiniai debatai? Ku ku :)))

to-Betgi

to-Betgi portretas
KAM iš TIKRO rūpi Lietuva, tas Referendumas, tas SURANDA LR Konstitucijos 12str, tam reikia TIK įrašyt šiuos žodžius į Google. Ir pažiūrėt-KAIP skamba tas 12 str. dabar, už kurį turim balsuoti. PANAIKINTAS sąkinys apie 2pilirybę. Reikia ar VISAI NEIMTI Biuletenio, sugadinus, jūs vistiek būsit kaip prabalsavęs, nes būsit įrašyrti žurnale, ar BRAUKTI TIK- ,,NE''. Dėl to ir turim tokią valdžią, kad žmonės eina balsuoti, NEMĄSTYDAMI. NEGU Lietuvoje tiek silpnapročių, tiek su pragertoiiomis, su prarūkytomis, ar paveiktų ,,skiepų''-neaiškaus marmalo, žmonių????????? Graudus vaizdas:(

PATIKSLINIMAS

PATIKSLINIMAS portretas
Stebėtojais gali būti TIK nuo kažkokios partijos atstovai. Kreipkitės į bet ko0okią partiją, jie įrašys jūs į savo stebėtojų sąrašą, kurįpateiks Rinkimų Apygardos Pirmininkui, kuris atspausdins pažymėjimą jums, kurį galėsit ar patys atsiimti, ar partija atsiims ir išduos. Partija-tai NE esminis dalykas, ESMINIS-būti stebėtojj. Buvau nuo A.Juozaičio partijos , dėl to nežinojau tiksliai dėl ,,nepartinių''.Sorry. \Pasitikslinau. Klaipėdoje Apygardos pirmininkas-vadovas Viktoras Greičius, jo tel.Nr.867049966, jo sekretorės-862012667. Info suteikė Savivaldybėje.

BŪTINA

BŪTINA portretas
eiti ir stebėtojais , kad nesuklastuotų rezultatų. Bet būti REIKIA nuo pat pradžios iki pabaigos, kol bus suskaičiuoti, surašyti, dokumentuoti balsai. Ir visą tai BŪTINA nufotografuoti. Stebėtojais gali būti nuo kokios partijos, ar be jos. Tam reikia kreiptis į savo miesto, ar gyvenvietės vadovo rinkimų. Tai sužinosit Savyvaldybėse. Jis įregistruos jus, išduos pažymėjimą, kurį turėsit pateikti savo Apylinkėje rinkimųkomisijos pirmininke. Buvau stebėtoja, žinau -kaip klastojami rezultatai-ir biuletenius duoda BE antspaudų, kad paskui pripažintų negaliojančiais ir t.t. BŪKITE AKTYVŪS. Viskas-TIK mūsų rankose.NESNAUSKITE.

to-Pranas

to-Pranas portretas
Šis referendumas reikalingas tam, kad SUNAIKINTI Lietuvą. TIK. Nes visi atbėgėliai -rusai, baltarusai, afrikiečiai ir t.t. reikalaus ir Lietuvos pilietybės,balsuos, rinks savus Prezidentu, į Seimą. NIEKAS išvylkusius svetur NEVERČIA atsisakyti pilietybės. NIEKAS. KATEGORIŠKAI -NE 2pilietybei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Žmonės, ar VISAI neimkit biuletenių, kad

Žmonės, ar VISAI neimkit biuletenių, kad portretas
pritrūktų balsų ir jis vėl-kaip ir praeitą kartą būtų pripažintas neįvykusių, o jei imsit-BRAUKIT- NE. Brudai iš LR Konstitucijhos 12 str. panaikino žodžius- ,,.. niekas negali būti kartu Lietuvos Respublikos ir kitos valstybės pilietis.''. Nori, kad balsuotumėt už 12 str. BE šių žodžių. KATEGORIŠKAI NE naujai formuliruotei. O tai kitą kadenciją LR Prezidentu bus Cichanovskaja, ar koks arabas, ar koks Ivanov. NENAIKINKIT LIetuvos NE.NE. NE.

ŠVAISTO

ŠVAISTO  portretas
Milijoiną NEREIKALINGAM dalykui, o sako -,Nėra pinigų gynybai!!! Tegul tie išbėgėliai ir ta Dalia Asanavičiūtė-to iniciatorė, tai apmoko IŠ SAVO kišenės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

As

As portretas
Ponas Gaidys užmiršo ar specialiai klaidina sakydamas, kad referendumas dėl stojimo į ES turėjo vykti dvi dienas. Turėjo vykti vieną dieną, bet kai rinkėjų atėjo labai mažai, operatyviai nutarta pratęsti referendumą ir imtis veiksmų, kurių teisėtumas labai abejotinas.

DVIGUBAI PILIETYBEI - NE !!!!!!

DVIGUBAI PILIETYBEI - NE !!!!!! portretas
taško pinigus be reikalo tam referendumui. Kodėl pirmiausia nesurinko Lietuvos piliečių parašų, ar norim to referendumo?

Rimas

Rimas portretas
Gražiai, riebiu šriftu pažymėkime NE NE NE. Užtenka jau Abramovičiaus atžalų. Pilietybė, Lietuvos pasas- ne antroji žmona. Atsisakei jos, paėmei kitą- ir viskas. "Pridaugintų" lietuviukų- konservatorių ir liberalų rinkėjų- nereikia. Jie Lietuvai NIEKO NEDUODA, išskyrus pamokymus..."kaip gyvent".

pranas

pranas portretas
JEI ŽMOGUS IŠVAŽIAVO Į MOLDAVIJĄ IR PRIEMĖ MOLDAVIJOS PILIETYBĘ.TAI LIETUVOS PILIETYBĖS JAM JAU NEREIKIA,IR LIETUVOS JAM NEREIKIA,TAI DĖLKO TAS REFEREDUMAS,GAL KAS NORS GALI PAAIŠKINTI PAPRASTAM ŽMOGUI

jei niekam nereikia

jei niekam nereikia portretas
tai ir nereikia

Jau dabar

Jau dabar portretas
mus valdo uzjuris,bet bent jau negali klastoti absoliuciu rezultatu. O cia - toki sansa patys jiems suteiksim!? Na,jau ne!

Pilietis

Pilietis portretas
Iteisinsim, daleiskim, dviguba pilietybe, kiek žydu atsiras norinčiu gaut lietuviška pasa. Net ir teroristas Netanjachas... Ar mum to reikia?

Romas

Romas portretas
O kurie cia tie ju pileciai?

Kl

Kl portretas
Kokių čia sar dvigubų pilietybių.. kar karas po nosim

keidanskas

keidanskas portretas
Kaip matom,dėl referendumo prognozės ne kokios .Bijoma,o taip ir gali būti,kad neišpaus to atėjusių 50+1procento ,nes žmonės nusivylę bukalaurine valdžia ir jiems nusispjaut į jos norus.Ką,reiks matyt vėl tyliai pajungt alų su milteliais,kaip buvo su stojimo į ES afera.Ar skaitėte,kad pripažino dabar visą tą ,,operaciją''neteisėta,bet kadangi skundų nebuvo ir tapinų neasirado,tai viskas taip ir nutilo.Plius,kaip dabar aiškina,ir senatis atėjo...Tad turim ką turim-neteisė tapo teise ir dabar,šit,iškilmingai švenčiam tos aferos dvidešimtmetį.

Pamatysim

Pamatysim portretas
ar daug yra norinčių vienu užpakaliu užsėsti dvi kėdes, o gal ir daugiau kėdžių, kaip kad ir Seimo narys ir ministras....

Betgi

Betgi portretas
ir gudravoja,svolociai! Dauguma juk tikrai nezino,kaip skamba tas straipsnis ir kaip balsuoti,kad tu keliagubu pilietybiu nebutu! Daugeliui kas nors "patars",kaip nori sumanytojai. O juk tereikalingas jis jiems,kad klastoti "rinkeju uzsienyje" balsus!

Jokiu

Jokiu portretas
"uz"! Jokie uzsienieciai nerinks mums valdziu!

Anonimas

Anonimas portretas
REFERENDUME - ne, ne, ne nes tai landzbergyno afera

Kuba

Kuba portretas
Dvigubai pilietybei REFERENDUM - NE

dvokiantys kremliaus autai

dvokiantys kremliaus autai portretas
Konstitucijos 12 straipsnio keitimui NE.

Galerijos

Daugiau straipsnių