Tarp atsisakiusiųjų skelbti „eurovizinius“ balus – ir praėjusių metų Suomijos atstovas Kaarija

  • Teksto dydis:

Praėjusių metų Suomijos atstovas „Eurovizijoje“ Kaarija pasekė Norvegijos pavyzdžiu ir taip pat atsisakė skelbti balus dainų konkurso finale.

Apie tai, kad pasitraukia iš šalies komisijos ir eurovizinių balų neskelbs, dainininkas pranešė instagrame.

„Aš nusprendžiau nebūti suomių komisijos pranešėju, skelbiančiu balus šio vakaro „Eurovizijos“ finale. Šį vakarą skirti balus neatrodo teisinga“, – socialiniame tinkle rašė jis.

Primename, kad tokį pat sprendimą artėjant „Eurovizijos“ finalui priėmė ir Norvegijos atstovė 2023 metais vykusiame dainų konkurse Alessandra Mele.

„Šiąnakt, per „Eurovizijos“ finalą, turėjau išdalyti Norvegijos balus. Esu dėkinga, kad man buvo suteikta galimybė tai padaryti, bet nusprendžiau pasitraukti.

„United By Music – „Eurovizijos“ šūkis yra priežastis, dėl kurios muzikuoju. Suvienyti žmones, suburti juos. Tačiau dabar šie žodžiai – tušti. Vyksta genocidas ir aš prašau jūsų visų atmerkti akis, atverti širdį. Tegul meilė veda jus į tiesą. Ji yra priešais jus. Laisvė Palestinai“, – kalbėjo dainininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis portretas
jei jau rodai per rūbus savo pilvą, tai bent ištreniruok, o tai vaizdelis ne koks žiūrėti į tešlinį pilvą staugimo metu.

Kas

Kas portretas
Kas moka tam ir soka lrt

Cha cha

Cha cha portretas
Dabar supratot kam atstovauja LRT
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių