Vyras pranešė: po incidento su žirgu princesė Anne laikosi gerai

Karaliaus Karolio III sesuo princesė Anne sveiksta ligoninėje, antradienį pranešė jos vyras po incidento užmiesčio dvare, per kurį ji patyrė smegenų sukrėtimą.

„Ji laikosi gerai – taisosi lėtai, bet užtikrintai“, – žurnalistams prie ligoninės sakė Timas Laurence'as. Princesė Anne buvo nuvežta į „Southmead“ ligoninę Bristolyje, Vakarų Anglijoje, sekmadienio vakarą. Tą vakarą 73 metų Anne „Gatcombe“ parke patyrė nesunkius galvos sužalojimus ir smegenų sukrėtimą ir buvo nuskraidinta į ligoninę. Manoma, kad jai įspyrė žirgas, kai ji ėjo saugomoje teritorijoje, kurioje vyksta jojimo renginiai.

Į atsargą išėjęs karinio jūrų laivyno vadas T. Laurence‘as, jos vyras nuo 1992 m., sakė, kad ji „sėkmingai sveiksta“, ir pridūrė, jog jie abu yra „labai dėkingi“ medikų komandoms, suteikusioms jai pagalbą įvykio vietoje ir ligoninėje.

Karališkoji princesė yra įgudusi žirgininkė, dalyvavusi 1976 m. Monrealio olimpinėse žaidynėse ir garsėjanti kaip sunkiausiai dirbanti karališkosios šeimos atstovė. Ji atstovavo savo broliui, kol šis atidėjo viešus įsipareigojimus gydydamasis nuo vėžio, šį mėnesį dalyvavo oficialiame jo gimtadienio parade. Tačiau dėl nelaimingo atsitikimo Anne buvo priversta atšaukti dalyvavimą antradienio vakarą vyksiančiame valstybiniame bankete su vizitu atvykusio Japonijos imperatoriaus Naruhito garbei, o taip pat būsimą kelionę į Kanadą.

Bakingamo rūmai pranešė, kad princesė Anne buvo paguldyta į ligoninę imantis „atsargumo priemonių, kad būtų stebima, ir tikimasi, jog ji greitai visiškai pasveiks“.

 


Šiame straipsnyje: princesė Anne

NAUJAUSI KOMENTARAI

o kaip laikosi žirgas

o kaip laikosi žirgas portretas
gal jis liūdnas gal jam depresija, kodėl nerašote
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių