Užgeso praeityje garsaus plaukų stilisto R. Bilinkevičiaus gyvybė

  • Teksto dydis:

Artimieji ir draugai praneša, kad birželio 1 dieną netikėtai mirė anksčiau vienu garsiausių plaukų stilistų laikytas Robertas Bilinkevičius.

„Netikėtai užgeso Roberto, kuris daugeliui mūsų buvo draugas, kolega ir geras pažįstamas, gyvybė. Robertą prisiminsime kaip žmogų, kuris gyvenime priiminėjo drąsius sprendimus, ir nežiūrint į likimo smūgius, neprarado tikėjimo žmogumi ir draugyste. Prisiminsime jo darbštumą ir atsakomybę darbe. Prisiminsime tas smagias akimirkas, praleistas su juo. Ilsėkis ramybėje, Robertai“, – feisbuke pranešė šeimos draugė Sonata Tolvaišė.

TV laidų vedėja Asta Stašaitytė pasidalijo ir informacija apie laidotuves. „Birželio 1 d. šį pasaulį paliko draugas, bičiulis, kadaise Lietuvoje gerai žinomas plaukų stilistas Robertas Bilinkevičius, pastaruoju metu gyvenęs Berlyne. Urna su Roberto palaikais pargabenta į jo gimtinę“, – rašė A. Stašaitytė.

Birželio 12 d., šeštadienį,  12 val. Ukmergės Šventosios Trejybės bažnyčioje bus išstatyta urna ir aukojamos Šv. Mišios. „Vėliau palaikus lydėsime į Ukmergės kapines. Galintys atvykti arba palydėti malda, mintimis…“, – rašė A. Stašaitytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal padiskiepijo?

Gal padiskiepijo? portretas
Kaimynas vis nemirė nuo Pfizer skepo. Krešulis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių