Nemokamo Madonnos koncerto garsiajame paplūdimyje Rio de Žaneire klausėsi iki 1,5 mln. žmonių

Baigdama savo pasaulinį koncertinį turą, JAV popžvaigždė Madonna Brazilijos Rio de Žaneiro mieste surengė didžiulį nemokamą koncertą. Juodai vilkinti popkaralienė šeštadienio vakarą pasirodė 800 kvadratinių metrų dydžio scenoje garsiajame Kopakabanos paplūdimyje ir pradėjo koncertą savo daina „Nothing Really Matters“. Į didžiausią Madonnos koncertą per 40 metų trunkančią jos karjerą susirinko iki 1,5 mln. žmonių.

„Esame čia, Rio, gražiausioje pasaulio vietoje!“ – savo gerbėjams sakė 65-erių atlikėja, surengusi daugiau kaip dvi valandas trukusį tipišką Madonnos šou: su daugybe hitų, nuolatiniu rūbų keitimu, seksualumo kupina choreografija ir religiniais simboliais. Scenoje pasirodė ir keli Madonnos vaikai bei brazilų muzikos žvaigždės, tokios kaip dainininkė Anitta.

Madonna šiuo koncertu užbaigė savo gastroles „Celebration Tour“, per kurias Europoje, JAV ir Meksikoje surengė daugiau kaip 80 koncertų.

Oficialiais duomenimis, koncerte Rio de Žaneire buvo laukiama 1,5 mln. žmonių – kiek jų iš tikrųjų buvo, kol kas nepranešama. Į šou Kopakabanoje atlikėja ir jos komanda, anot jos prodiuserinės kompanijos, su trimis lėktuvais ir 270 tonų įrangos atvyko jau pirmadienį. Tokių hitų, kaip „Like A Virgin“, „Material Girl“ ir „Frozen“ atlikėja apsistojo prabangiame viešbutyje „Copacabana Palace“.

Šou Rio de Žaneire buvo vienintelis Madonnos koncertas Pietų Amerikoje per šį koncertinį turą. Organizatorių duomenimis, jis pareikalavo panašios logistikos, kaip tradiciniai fejerverkai Kopakabanoje Naujųjų išvakarėse, kasmet pritraukiantys mažiausiai milijoną žmonių. 2006 m. „Rolling Stones“ koncertą garsiajame paplūdimyje, tuomečiais duomenimis, stebėjo nuo 1,2 iki 1,5 mln. žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Išsitaisė klaidas, gerai. Bet kam komentarą ištrynė ?

tai šį sykį

tai šį sykį portretas
šita senė neprisilakė kaip praeitą kartą Vilniuj ir koncertas įvyko?

JUOKAS

JUOKAS portretas
IR AR JIE TEN TIKRAI KLAUSĖSI IR GIRDĖJO.,TAI TIK PABUVIMAS MINIOJE.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių