N. Šiaudikytė: moteris šalia Ironvyto yra tikrai labai laiminga

  • Teksto dydis:

„Kaip moteris matau, kad Ironvyto mylimoji su juo bus tikrai labai laiminga“, – taip apie savo Ironvytą, savo partnerį LNK projekte „Žvaigždžių duetai“, kalba atlikėja Neringa Šiaudikytė. „Pirmų filmavimų metu man buvo labai sunku, buvau smarkiai pervargusi – o Ironvytas nuolat manęs teiraudavosi, ar man ko nors netrūksta, gal ką nors atnešti. Jis nepaprastai rūpestingas“, – atviravo N. Šiaudikytė.

Įspūdinga Ironvyto išorė iš tiesų įkūnija ir ne vieną talentą – vyras sėkmingai valdo net kelis verslus, kuria ir atlieka muziką, o paskutinė jo gyvenimo avantiūra – tai kartu su Karoliu Petryla parašyta knyga vaikams ir paaugliams, pavadinta „Vagis mokykloje“. „Knyga yra apie jaunuolį, kuris mokosi mokykloje ir dalyvauja repo kovose – mano darbas ir buvo parašyti visas repo dalis. Vėliau prisidėjau ir prie viršelio kūrimo bei knygos komunikacijos“, – kalbėjo Ironvytas.

Tiesa, pats būdamas mokiniu Ironvytas artimų santykių su knygomis nepalaikė. „Mokykloje buvau nekažką... nebuvau blogas, nesiuntinėjau mokytojų kažkur, ar panašiai. Man tiesiog visada patiko eiti į mokyklą dėl bendravimo, kompanijos, veikimo su draugais. Net mokytojos sakydavo – Vytukas nėra blogas, bet ateina į mokyklą tik pasijuokti“, – šiandien juokiasi Ironvytas.

„Mama mane su broliu augino viena, ir namuose niekada nebūdavo tokių dalykų kaip rūkalai ar alkoholis. Bet augau Naujininkuose, o ten gatvėse aplinka visai kitokia – ten ji atėjusi iš asocialių šeimų, ir parodo tau viską. Aišku, tokie nuotykiai atsiliepė ir mokyklai. Kai kurios mokytojos mane nurašė iškart. Tik mano auklėtoja ramino mamą – sakė, kad viskas bus gerai, jis susitvarkys. Ir pridūrė – aš labai noriu, kad Vytukas būtų studentas“, – pasakojo Ironvytas.

Kas nutiko, kad eilinis Naujininkų paauglys, augęs žalingų įpročių nevengiančioje aplinkoje, galiausiai tapo sporto bei sveiko gyvenimo būdo guru ir net muzikantu? Anot Ironvyto, gyvenime jį vis traukdavo graužiantis sąžinės jausmas, o galiausiai viską į vietas sustatė ir atsiradusi aistra sportui.

Išsipildė ir Ironvyto auklėtojos noras – šiandien nuo magistro diplomo jį skiria tik diplominis darbas, tačiau dėl didžiulio darbų kiekio vyras jį vis atideda. Jo užimtumą patvirtina ir naujoji scenos partnerė N. Šiaudikytė. „Kartais tenka jį prispausti ir liepti išsijungti telefoną, nes per minutę jis sulaukia šimtų skambučių“, - šyptelėjo ji. Šį sekmadienį „Žvaigždžių duetuose“ porai kaip niekad reikės žiūrovų palaikymo, kadangi mažiausiai taškų surinkusi pora su projektu turės atsisveikinti. Žiūrėkite ir palaikykite mylimiausias poras sekmadienį 19.30 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių