N. Juškos namai galėjo supleškėti iki pamatų: kilusio gaisro priežastis nustebins ne vieną

  • Teksto dydis:

Baleto primarijus Nerijus Juška pasidalijo istorija, primenančia, kad kartais nuo nelaimės skiria vos kelios minutės. Socialiniame tinkle „Facebook“ šokėjas papasakojo, kaip greitai namuose gali kilti gaisras.

Didelės tragedijos pavyko išvengti per laimingą atsitiktinumą – šeima spėjo laiku grįžti namo.

„Vienas žingsnis iki nelaimės. Taip galėjome ir nebeturėti savo namų.

Po spektaklio grįžtame, aš kieme statau automobilį, o vaikai jau bėga namo... Praeina kelios sekundės, kai jie atgal skuodžia pas mane rėkdami  – namas dega!

Greit lekiu į vidų ir matau juodų dūmų kamuolius, pilnus namus dūmų. Ieškau, kur gali būti degimo priežastis. Pirma mintis – rozetėse palikti telefonų krovikliai, bet ne“, – rašė N. Juška.

Greitai vyras pastebėjo, kad pavojaus šaltinis net nebuvo įjungtas į elektros tinklą.

„Pasirodo, sodo technikos akumuliatorius paliktas kroviklyje, bet įdomiausia – jis net neįkištas į rozetę. Sprogo, pradėjo lydytis visa plastmasė“, –  tęsė šokėjas.

Nelaimę pavyko pastebėti laiku, tačiau netrukus galėjo kilti didelis gaisras – degančios akumuliatoriaus dalys krito ant kilimo.

„Aprūko sienos. Visa laimė, kad neužsidegė šalia  buvęs kilimas, ant kurio krito svylančio plastiko gabalai. Po jo tikrai būtų supleškėjęs ir visas mūsų namas. Na, o baisiausias dalykas – degėsiais prasmirdę visi namai, baldai, drabužiai, sienos“, – dalijosi N. Juška.

Jis neslėpė, abejojęs, ar verta dalytis tokia nemalonia istorija, tačiau nusprendė, kad tai gali būti didelė pamoka kitiems.

„Galvojau, pasakoti jums, ar ne. Bet gal ši istorija kažkam padės ateityje“, – sakė šokėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
zalia energija. :) :)

kinai

kinai portretas
moka gaminti suda,tik kodel ji perka,gal nera Konkurentu ?

Faktas

Faktas portretas
kam idomu ,,,
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių