Ą. Misiukevičiaus gimtadienio proga – ypatinga mylimojo staigmena: apgalvojo kiekvieną detalę

  • Teksto dydis:

Sekmadienį, rugpjūčio 11-ąją, plaukų stilistas Ąžuolas Misiukevičius paminėjo 28-ąjį gimtadienį. Kalbėdamas apie tai, kaip per pastaruosius metus pasikeitė jo gyvenimas, garsus vyras stebėjosi: „Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad po metų turėsiu antrą pusę ir savo gimtadienį sutiksiu Romoje“, – sakė jis. Būtent Ąžuolo mylimasis, prancūzas Jeanas, meiliai vadinamas Bubu, padovanojo įspūdingą kelionę.

Anot Ą. Misiukevičiaus, apie kelis mėnesius rengtą staigmeną jis net nenutuokė ir gimimo dieną planavo pasitikti taip, kaip ir kiekvienais metais – viešėdamas Palangoje.

„Kiekvienais metais savo gimtadienį sutikdavau Palangoje su savo šeima. Niekada to labai neakcentavau, o Lietuvoje per mano gimtadienį tikrai būna geras oras“, – pasakojo Ą. Misiukevičius.

Visgi šįkart paskambinęs mamai ir pranešęs, kad planuoja atvykti, vyras sulaukė atsakymo, kad geriau nereikia – ji pati atvyks į Vilnių ir pasveikins sūnų.

Instagramo nuotr.

„Ir mano tėvai žinojo, ir mano močiutė žinojo, ir brolis. Visi žinojo, tik aš visiškai neįkirtau“, – šypsojosi 28-ąjį gimtadienį pasitikęs plaukų stilistas.

Socialiniame tinkle „Instagram“ jo širdies draugas Jeanas atskleidė, kad į Romą mylimąjį nusprendė nusivežti dėl to, kad tai – ypač romantiškas miestas.

„Pradžioje galvojau apie Paryžių, bet mes susipažinome Paryžiuje – ten jau visko daug turime, norėjau kažko išskirtinio. Pagalvojau apie Italiją, Milaną. Bet Milanas nėra romantiškas. Norėjau romantikos“, – kalbėjo prancūzas.

Jeanas vaikinui padovanojo ne tik kelionę, tačiau ir iki smulkmenų sudėjo visus svarbius akcentus.

„Bubu apgalvojo kiekvieną detalę“, – meiliai apie Jeaną kalbėjo Ą. Misiukevičius.

Instagramo nuotr.

Viešėdami Italijos sostinėje jiedu mėgavosi puikiu maistu, prabangiu viešbučiu ir kaitria vasara. Tiesa, kartais karštis peržengdavo ribas – Ą. Misiukevičius netgi svarstė, ar 40 laipsnių temperatūrą atlaikys jo klausos aparatai.

„Nieko, šampės kalsim ir važiuosim į priekį!“ – šypsojosi gimimo dieną švenčiantis vyras.

Taip pat žiūrėkite: Stilistas Ą. Misiukevičius apie pažintį su mylimuoju:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na nerodykite šitų ligonių, kitaip jų nepavadinsi, mordų, žinoma ir nepropoguokite jų ,,vertybių,, nes jų jie neturi.

abs

abs portretas
Eik tu nx.. kam apie tos ana linius rasot..

Dieve tu mano....

Dieve tu mano.... portretas
Jus suprantat kad cia lankosi ir nepilnameciai?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių