Lietuvos pasirodymui „Eurovizijoje“ paaukota beveik 21 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Lietuva pasirodymui „Eurovizijoje“ turi papildomus beveik 21 tūkst. eurų. Tokią sumą, stebėdami tiesioginę „Eurovizijos“ palaikymo koncerto transliaciją, paaukojo LRT televizijos žiūrovai.

Už šias lėšas Lietuvos atstovai Monika Linkytė ir Vaidas Baumila galės patobulinti savo pasirodymą didžiausiame ir žiūrimiausiame pasaulyje dainų konkurse. Paaukotus geros valios žiūrovų pinigus bus galima investuoti į, pvz., rūką ar fejerverkus  – kol kas neaišku, kokių įspūdingų efektų gali prireikti mūsų šalies atstovams, siekiant pasirodymą sukurti kuo labiau įsimintiną.

„Kiekvienas, paaukojęs mūsų pasirodymui, simboliškai tądien stovės ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos kartu su mumis“, – dėkojo Vaidas Baumila koncerto metu.

Kartu su Vaidu ir Monika paremti Lietuvos pasirodymą kvietė Justė Arlauskaitė-Jazzu, Rosita Čivilytė, Jurgis Brūzga.

Simbolinį voką su kvietimu atvykti į Austriją Lietuvos atstovams scenoje įteikė Vilniuje reziduojantis Austrijos ambasadorius. „ Austrijos sostinė Viena laukia, kad jūs ją užkariautumėt“, – kvietė ambasadorius, prisipažinęs esąs didžiausias Lietuvos poros gerbėjas austras.

2015-ųjų „Eurovizija“ vyks Vienoje gegužės 19-23 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joana

joana portretas
toks apsirengimas kaip buvo apsirenge per paramos koncerta--baisiau negali buti tai dainai visai netika ta varlyte po kaklu ir jos sporbaciai su kelnem.Tik su vejukiska suknele ir Vaidui jokiu kostiumu

Lukaa

Lukaa portretas
Eina sau, kaip žmonės turi pinigų. ir kaip tragiškai juos švaisto...Kai skaitai straipsnį"bobutė sušalo negyvai namuose", ir eurovizijai 21 t....

R

R portretas
Bebalsiu paradas uz pinigus....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių