Korespondentu Paryžiaus olimpiadoje dirbantis Snoop Doggas: karalienė Elžbieta buvo mano mergina

  • Teksto dydis:

Jungtinės karalystės (JK) radijo stotyje „Capital FM“ su DJ Jordanu Northu pasirodęs reperis Snoop Doggas apmąstė savo patirtį su karaliene Elžbieta, meiliai vadindamas ją „savo mergina“ ir jo muzikos „gerbėja“.

Šį interviu reperis davė viešėdamas Anglijoje liepos pabaigoje. Radijo laidos vedėjas paklausė, kokie jo planai jam būnant JK, reperis pasidalijo: „Eisiu pro rūmus ir pažiūrėsiu, ar jie manęs neįleis“, turėdamas omenyje Bekingemo rūmus, rašoma „People“.

„Na, aš girdėjau, kad būsimas karalius princas Williamas yra didžiulis „Snoop“ gerbėjas“, – sakė laidos vedėjas, o Snoop Doggas atsakė: „Na, karalienė taip pat buvo mano gerbėja. Ilsėkis ramybėje karaliene. Tai buvo mano mergina“.

Tai ne pirmas kartas, kai Snoop Doggas paliečia savo ankstesnius santykius su karaliene Elžbieta. Anksčiau jis sakė, kad ji gelbėjo jį, kai 1994 m. buvo bandoma jam uždrausti atvykti į JK.

Na, karalienė taip pat buvo mano gerbėja. Ilsėkis ramybėje karaliene. Tai buvo mano mergina.

Tuo metu Snoop Doggas buvo apkaltintas pirmojo ir antrojo laipsnio žmogžudyste, todėl tam tikros partijos JK norėjo neleisti jam lankytis ir koncertuoti šalyje.

„Atspėk, kas gynė mane? Tik spėk“, – interviu metu sakė jis. – Karalienė. Karalienė pasakė: „Šis žmogus mūsų šalyje nieko nepadarė. Jis gali atvykti.“

Snoop Doggas Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Scanpix nuotr.

Jis taip pat spėliojo, kad princas Haris ir princas Williamas buvo tie, kurie liepė karalienei jį palaikyti.

„Manai, kad jų ten nebuvo? Manai, kad jie nesakė: „Močiute, prašau, įleisk jį, močiute, jam viskas gerai. Mums patinka jo muzika“, – kalbėjo reperis.

Tada reperis apsimetė karaliene Elžbieta ir atsakė sau: „Žinai, Hari, aš jį įleisiu. Juk jis nėra toks blogas, o ir visai mielas“. Vėliau reperis pridūrė: „Karalienė – mano mergina“ (angl. That's my girl).

Tariamas Snoop Doggo pomėgis dar labiau pasireiškė tuo, kad jis parašė ir išleido dainą princo Williamo bernvakario garbei 2010 m., pavadintą „Wet“ (liet. šlapias).

„Kai išgirdau, kad karališkoji šeima nori, kad aš koncertuočiau švenčiant princo Williamo santuoką, žinojau, kad turiu jiems ką nors duoti. „Šlapias“ yra puikus himnas princui Williamui“, – tuomet sakė žvaigždė.

Snoop Doggo pokalbis su „Capital FM“ įvyko prieš pat jo pasirodymą 2024 m. vasaros olimpinėse žaidynėse Paryžiuje, kur jis nešė atidarymo deglą ir nuo to laiko buvo NBC korespondentas, informuojantis apie žaidynes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

iskrypusi ta ,,karaliska,,, seima jau

iskrypusi ta ,,karaliska,,, seima  jau portretas
senu senovej ....ir tas paskutinins,,,karalius,,, pedofilas -gejas buvo uzfiksuotas besilankantis milijardieriaus EPsteino saloje kur rinkdavosi pasaulio pedofilu ir kitu rusiu iskrypeliu elitas...ten manau jie visi iskrypeliai todel ir nuzude perincese Diana....kuri nebenorejo reikalu turet su iskrypeliu seima...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių