F. M. Leščiauskaitė tapo mama

  • Teksto dydis:

Žurnalistė Fausta Marija Leščiauskaitė su širdies draugu Matu Simaičiu tavo tėvais. Socialiniame tinkle „Instagram“ moteris paskelbė, kad liepos 22 d. susilaukė dukrelės. Jaudinančia naujiena mama sutiko pasidalinti su LNK.LT skaitytojais.

Pirmagimės susilaukusi Fausta Marija pasidalino, kad mergaitę jie sūpavo pirmadienio rytą. 

„Po 5 ryto pabudau nuo skausmų. 6 ryto jau buvome Santaros klinikose. Po apžiūros, 7 ryte, jau buvome gimdykloje, o 9 ryte, jau supome dukrytę. Po 2 dienų išvykome namo.

2024-07-22, 9:13.

Kaip ir per visą nėštumą, viskame labai daug ramybės ir jausmo, kad viskas – labai natūralu. Tegu taip būna visuomet, mums ir jai. Mums, visiems 4“, – rašė ji. 

Apie nėštumą žurnalistė paskelbė per Mamos dieną gegužės pradžioje. Po kelių dienų moteris pasidalino ir jautriu kadru su vaiko tėčiu.

„Ilga istorija trumpai. Mama ir tėtis“, – prie nuotraukos tuomet rašė Fausta Marija.

Belaukdama į pasaulį ateinančios dukros žurnalistė socialiniame tinkle „Instagram“ dalinosi įvairių kūdikiais ir mamos skirtų produktų apžvalgomis, gydytojų patarimais bei asmeninėmis istorijomis apie nėštumą.

LNK reportažas:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
širdies draugas bijo tapti legaliu vyru ir tėvu?

N

N portretas
Visiems cia labai įdomu ir aktualu,kaip kas įvyko,ir kas per žvaigzdė.Per dieduką išlindo į žmones,numetė ,kai tapo nereikalingas.Iš karto su kitu vaikas.Užkalnį paliko,gaila jo aišku.Reikia pasimokyti,kad jaunoms jūs nereikalingi.

mh

mh portretas
atsižvelgiant šios moters darbine tai yra žurnalistine elgsena - neapykanta ir tyčiojimąsi iš kitu ne salia esančiu jos vyru ar šiaip iš kitu kurie turi kita nuomone nei ji ir nėra jos viršininkės, yra didelė tikimybe kad kūdikis bus transeksualas. Lai neįsižeidžia bet kaip sakoma nesusitupėjusiame asmenybėje gaunasi nesusitupėję asmenys.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių