Dubajuje gyvenanti verslininkė S. Skorupskaitė: iki paskutinio cento šventėms neišleisčiau

„Mes tikrai labai sunkiai pirmuosius pinigus užsidirbom, labai ilgai ir daug metų juos uždirbinėjom, žinau, kaip yra sunku juos uždirbti, todėl tikrai neišleisčiau iki paskutinio cento šventėms“, – teigė Dubajuje gyvenanti ir išskirtinėmis asmeninėmis šventėmis išgarsėjusi verslininkė Sandra Skorupskaitė-Budimlic.

Ne metų, o greičiau dešimtmečio puota, savo puošnumu ir prabanga nenusileidžianti Holivudo žvaigždžių vakarėliams – taip trumpai būtų galima apibūdinti rugpjūčio pradžioje įvykusią Dubajuje gyvenančios verslininkės ir keturių vaikų mamos, 34-erių lietuvės S. Skorupskaitės-Budimlic šeimos šventę.

Prieš trejus metus S. Skorupskaitė-Budimlic iškėlė trijų dienų vestuves Italijoje.

Šį kartą į dvi dienas Lietuvoje trukusią puotą beveik šimtą svečių iš viso pasaulio S. Skorupskaitė-Budimlic pakvietė vyriausiųjų vaikų, sūnaus Damiano ir dukros Darijos Pirmosios Komunijos ir trečiosios dukrelės Dajanos krikšto proga.

Organizatorių nuotr.

„Ankščiau neturėjau nieko, o dabar turiu viską, todėl noriu mėgautis gyvenimu ir jį švęsti su visais, kurie man yra brangūs“, – teigė S. Skorupskaitė-Budimlic.

Pribloškiančiais užmojais garsėjanti lietuvė šį vakarą atvirai apie tai, ką jai sako vyras tuomet, kai numatytas šventės biudžetas viršijamas du ar daugiau kartų? Ir kokia suma puotai yra riba, kurios ji neperžengtų? Tuo metu įspūdingos S. Skorupskaitės-Budimlic šventės organizatorė, Ibizoje gyvenanti lietuvė Gintarė Dapkutė-Rodriguez, vadovaujanti nuosavai švenčių organizavimo kompanijai „Events by G Ibiza“ atskleidė netikėtų detalių – ko savo šventėse pageidauja žmonės, galintys sau leisti viską.

Pirma naujo LNK sezono gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val.

S. Skorupskaitė – apie suknelę tarsi iš pasakos:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių