Breiko čempionatas

Jau aštuonerius metus gyvuojantis pasaulio breiko čempionatas "Red Bull BC One" šiais metais atkeliauja į Vilnių, kur bus rengiama visų Baltijos šalių dalyvių atranka.

Aktyviausi breiko šokėjai iš Estijos, Latvijos ir Lietuvos kviečiami registruotis ir dalyvauti renginyje, kur po vienu stogu susirinks pasaulio geriausieji.

Vykstant čempionatui šokėjai iš viso pasaulio turės galimybę dalyvauti atrankos etapuose savo šalyse ir patekti į tarptautines kvalifikacines varžybas, kurias vainikuos finalinė kova Rio de Žaneire. Pirmą kartą visų Baltijos šalių dalyvių atranka bus rengiama Lietuvoje – Vilniuje, pernai ji vyko Rygoje.

Šiemet "Red Bull BC One Baltic Cypher" teisėjaus 2011 m. pasaulio čempionas Roxrite (JAV), daugkartinis prizininkas Kleju (Lenkija) ir oficialus "Red Bull BC One" finalo Maskvoje 2011 m. teisėjas Bootuz (Rusija).

"Red Bull BC One Baltic Cypher" šiais metais vyks balandžio 28 d. Vilniuje, "Forum Palace". Kaitinančiais ritmais ir tinkama muzika rūpinsis DJ Cut Nice (JAV).


Daugiau apie "Red Bull BC One"

Nuo pat atsiradimo 2004 m. "Red Bull BC One" tapo bene garsiausiomis breiko šokėjų varžybomis pasaulyje. Šiais metais geriausi nacionalinių atrankų šokėjai turės galimybę dėl kelialapio į finalą kovoti vienoje iš šešerių regioninių kvalifikacinių varžybų. Jos vyks Egipte (skirtos Artimųjų Rytų ir Afrikos regionams), Olandijoje (Vakarų Europai), Rusijoje (Rytų Europai ), Meksikoje (Lotynų Amerikai), Naujojoje Zelandijoje (Azijai ir Okeanijai) ir JAV.

Šių šešešių kvalifikacinių varžybų nugalėtojai keliaus į "Red Bull BC One" pasaulio finalą Rio de Žaneire, Brazilijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių