Kultūros ministerija ieško Lietuvos simfoninio pučiamųjų orkestro vadovo

  • Teksto dydis:

Kultūros ministerija pranešė ieškanti Lietuvos simfoninio pučiamųjų orkestro vadovo.

„Vadovauti koncertinei įstaigai Lietuvos simfoniniam pučiamųjų orkestrui – tai skatinti pučiamųjų muzikos instrumentų kultūros sklaidą, plėtrą ir raidą Lietuvoje, populiarinti mūsų šalies nacionalinę muziką, plėsti pučiamųjų muzikos žanro ribas ir ieškoti naujų sąlyčio taškų su modernaus meno formomis“, – sako kultūros ministras Simonas Kairys.

Pretendentų prašymai priimami iki rugpjūčio 30 dienos, su konkurso laimėtoju bus sudaroma terminuota darbo sutartis penkeriems metams.

Kaip pranešime nurodo ministerija, Lietuvos simfoninis pučiamųjų orkestras yra koncertinė įstaiga, veikianti profesionaliojo meno srityje.

Jos paskirtis – formuoti savitą profesionaliojo scenos meno kryptį ir pristatyti Lietuvoje ir užsienyje aukštos meninės vertės klasikinio ir šiuolaikinio profesionaliojo scenos meno kūrinius, ugdyti visuomenės poreikį profesionaliajam scenos menui, užtikrinti profesionaliojo scenos meno prieinamumą visoms šalies visuomenės grupėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

yra toks vienas genijus

yra toks vienas genijus portretas
jis puta kažkokį stalinistų sukurtą medgalį su karvės rago fragmentu, save laiko gražiausiu ir protingiausiu ir svarbiausia visada yra lengvai ,,šiltas,, ir nepaprastai mėgsta raudonus rūbus -- anas labiausiai tiktų vadovauti

Rimas

Rimas portretas
Atsiprašau klaidų privėlęs: Tiems ministerijos atstovams, kurie ieško pučiamųjų simfoninio (!!!) orkestro vadovo, gal derėtų pagalvoti apie atsistatydinimą?

Rimas

Rimas portretas
Tiems ministerijos atsovams, kurie ieško pučiamųjų simfoninio orkestro, gal derėtų pagalvoti apie atsistatydinimą?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių