Aštrialiežuvis V.Šapranauskas žada tapti skriaudžiamųjų gynėju

Rudenį TV3 televizijoje startuos naujas šokių projektas, pakviesiantis į šokių sūkurį įsilieti visą Lietuvą. Šokių projektui jau ruošiasi jame dalyvausiančios žvaigždės, intensyviai juos treniruojantys garsiausi šokių treneriai, profesionalūs šokių partneriai, „liežuvius galandantys“ komisijos nariai. Į šokių pasaulį skelbia įsijungiantis ir būsimos laidos vedėjas - Vytautas Šapranauskas.

„Lietuva pasiilgo šokių ir mes jums suteiksim malonumą įsilieti į šokio sūkurį. Šiame projekte dirbs svajonių komanda. Surinkti geriausi Lietuvos šokėjai, daugkartiniai čempionai ir geriausi Lietuvos šokių treneriai. Visi pasiilgo šokių, tai geriausiai atspindi tai, kad ruošiantis šiam projektui skambino labai daug žvaigždžių, kurios pačios siūlėsi į projektą“, - pasakoja šokių šou kūrėjai.

Prodiuseriai atakavo rengėjus, siūlydami savo globojamas žvaigždes. Organizatoriams skambino profesionalūs šokėjai, kurie šiuo metu savo karjerą tęsia užsienyje, ir siūlėsi atvažiuoti pašokti projekte, derinosi datas, kada jie galės atvykti į Lietuvą. Taigi žiūrovai išvys net tokius šokėjus, kurie atvyks specialiai šiam projektui iš Amerikos, Italijos.

Kad ir kaip neįtikimai skambėtų, nuo itin kritiškų teisėjų pastabų dalyvius bandys apsaugoti ne mažiau kandus bene žymiausias laidų vedėjas ir profesionalus aktorius - Vytautas Šapranauskas. Jis tikina, kad neleis be atsako teisėjams pulti šokėjų. Jis pasiryžęs užimti šokėjų gynybos poziciją. V.Šapranauskui kompaniją palaikys žavi ir ne mažiau garsi vedėja, kurios vardas kol kas neatskleidžiamas.

Taigi žiūrovų laukia ne tik puikūs porų šokiai, bet ir aštrūs teisėjų bei vedėjų dialogai. Žvaigždės, kaip teigia projekto organizatoriai, šiame šou tikrai nebus paverstos nuolankiomis „avytėmis“. Visos poros įnirtingai ruošiasi ne tik pasirodymams ant parketo, bet ir žada nepasiduoti Jurijaus Smorigino bei Vytenio Pauliukaičio puolimui, ruošiasi „atsikirsti“ į jų pastabas.

„Žiūrovams pažadame, kad žvaigždžių sąrašas juos nustebins ir bus visų skoniams: tiek gyvenimo būdo žurnalų mėgėjams, tiek sportininkams, tiek besidomintiems politika, teatro ar popmuzikos gerbėjams“, - intriguoja naujo šokių projekto įgyvendintojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių