„X faktorių“ paliko M. Mansono dainą atlikusios „4 Roses“

Aštuntojoje „X Faktoriaus“ laidoje dėl tolimesnio likimo projekte kovoja likę 5 projekto dalyviai: Aleksandra Metalnikova, muzikinės grupės RSP ir „4 Roses“, Ugnė Valinčiūtė ir Giedrė Vokietytė.

Projekto dalyviai atliko po dvi dainas, iš kurių viena buvo pasiūlyta TV3 žiūrovų.

Pirmosios ant scenos pasirodė „4 Roses“, atlikusios Džordanos Butkutės dainą „Man patinka“. Per antrą pasirodymą jos atliko Marilyn Mansono „Sweet Dreams“.

Giedrė atliko „Sel“ dainą „Aš žiūriu į tave, pasauli“. Po jos pasirodymo Šapras neištvėrė: „Kai Marijus manęs paklausė, už ką aš sirgsiu, man buvo nusispjauti. O dabar aš supratau, kad tu esi mano favoritė.“ Antrajam pasirodymui Giedrė pasirinko Rihannos „Diamonds“.

A. Metalnikova pasirinko Madonnos kūrinį „Like a Prayer“. Jai talkino visas choras. Antrajame pasirodyme Aleksandra įsikūnijo į Celine Dion atlikusi jos kūrinį „My Heart Will Go on“. Be to, moteris žiūrovus nustebino savo akrobatiniais sugebėjimais.

RSP antrą kartą projekte uždainavo lietuviškai užrepavę pagal „G&G Sindikato“ dainą „Muzika, kuri saugo“. Antrajam turui grupė pasirinko Mariah Carey „I Know What You Want“.

Ugnė pasirinko „Nerijos“ ansamblio dainą „Ar išsaugosi mano meilę“ ir Adelės dainą „Crazy For you“.

Kviestinis šios laidos svečias – geriausiu 2012-ųjų dainininku pripažintas, keturias statulėles susišlavęs, dainininkas Donatas Montvydas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lina

lina portretas
Nesuprantu ką čia vis dar veikia Aleksandra,baigia uždusti bedainuodama...tikrai ketveriukė geriau dainuoja nei Aleksandra, gaila.

L

L portretas
O man kaip tik jau kelintą kartą Rožės nepatiko. Vakar buvo kažkas nevykusio -Queen-ų klipo su namu šeimininke ir Butkutės senienos mišinys. Šiaip jau turėjo kristi seniausiai, bet vis kažkaip išsikapstydavo. Trečias kartas nemelavo, o Aleksandra man dainuoja ir atrodo gražiausiai.

Laima

Laima portretas
Seniausiai turėjo kristi Ugnė, net nesuprantu, kas už ją galėjo balsuoti. Juk sceninės išvaizdos šiai panelei reikia, ne tik užkimusio balso, kurį tuoj tuoj gali prarasti, jei taip netausos.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių