Policija surado senjorą, kaip įtariamą, Jurbarke pražudžiusį mokytoją

Policija 83 metų vairuotojui pareiškė įtarimus dėl Jurbarke automobiliu mirtinai sužalotos mokytojos.

„Vyrui yra pareikšti įtarimai, tačiau sulaikytas jis nėra“, – BNS penktadienį sakė Marijampolės apskrities policijos atstovė Gintarė Navickaitė.

Prokuratūros atstovė Milda Butkutė BNS teigė, kad policijai suradus vyrą, jis buvo blaivus.

„Šiuo metu kardomosios priemonės nėra skirtos. Vyro vairavimo stažas – 60 metų, metų laikotarpyje nebaustas“, – BNS sakė M. Butkutė.

Kaip skelbta, ketvirtadienio rytą, apie 7.20 val., Jurbarke, Sodų ir Liepų gatvių sankryžoje, nenustatytas automobilis, kuris iš eismo įvykio vietos nuvažiavo, partrenkė ir mirtinai sužalojo per pėsčiųjų perėją ėjusią 67 metų moterį.

Tą pačią dieną, apie 16.30 val., Jurbarko rajone, Girdžių kaime, po eismo įvykio rastas automobilis „Opel Astra“. Jį vairavęs vyras, gimęs 1940 metais, buvo apklaustas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žmogaus mirtimi pasibaigusios avarijos.

Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė Kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eilinis pazeidejas

Eilinis pazeidejas portretas
Idiotu pilni keliai-tiek pesciu,tiek ratuotu.Pavyzdys:vairuoju 60 metu,Kaune vaziuoju pagal taisykles,salia sedi idiotas, priekyje nardo "ereliai" su kledarais BMV.As pasakiau kad cia idiotai,tai tas atseit "kietas"salia sedintis man sako kad as lavonas.Tada man uzvire sudas-kur leistinas 50/val.uzmyniau ant pedalo iki 90."kietas" matau ziuri kur isikibti,o paskui tylejo kaip i kelnytes privares.Ir cia buvo centre per piko val.Taip kad ant pensininku nevarykit.Yra posakis-gimes gerti pist negali.Tas tinka ir vairuotojams...Sekmes kelyje

67m moteris .. beveik pensininke...

 67m moteris .. beveik pensininke... portretas
gerai kad pensinisnkas beveik pensininke uzmuse... geroves pensijiniai fondai daba daug pinigu sutaupys ...nereiks pensiju moket... a negana to tai dar ir is teismu uzdirbs teisine valstybe... dar galiu pridurt ...pensijini amziu butina pailgynt iki 100m... tada sumazes pensininku i darbus opeliais vazinejanciu...

tam ojojoi

tam ojojoi portretas
Kai snarglius pradeda zaunyti ant vyresnių žmonių, tokiam turiu tik vieną atsakymą: „kad tu nudvėstum jaunas“.
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių