Nuogas Laisvės alėja bėgęs H. Saprykinas vėl prisidirbo: priekabiavo prie degalinės darbuotojos

  • Teksto dydis:

„TikTok“ platformoje pastarąją parą ėmė plisti skandalingas vaizdo įrašas, kuriame buvęs krepšininkas bei turinio kūrėjas Haroldas Saprykinas tiesioginės transliacijos metu dėl peržiūrų seksualiai priekabiavo prie degalinės darbuotojos. Vaizdo įrašą pamatę žmonės neliko abejingi ir kreipėsi į policiją.

„TikTok“ platformos kūrėjas H. Saprykinas, dar žinomas kaip Sapre10, kartu su draugu sukėlė skandalą socialinėje erdvėje po to, kai degalinėje nusifilmavo priekabiaujantys prie ten dirbančios moters.

Pastebima, jog vienas vyras filmavo, o kitas, užkalbinęs darbuotoją, staigiai griebė jai už krūtinės.

Degalinės darbuotoja, išsigandusi tokio išpuolio, sureagavo greitai ir ėmė gintis su rankoje turėta šluota, o vaizdo įrašo kūrėjai greitai paspruko iš įvykio vietos.

„Ji man smogė su šluota. Matei?“ – draugo klausė skandalingai pagarsėjęs H. Saprykinas.

Vėliau, vyrams vis dar filmuojant tiesioginę transliaciją automobilyje, buvusio krepšininko draugas, kuris priekabiavo prie darbuotojos, šaipėsi iš jos kūno ir nerimavo, ar viskas buvo užfiksuota vaizdo įraše.

Šį incidentą stebėję žiūrovai greitai pranešė apie nepagarbų vyrų poelgį e.policijai ir susisiekė su degaline, ragindami jos nukentėjusią darbuotoją kreiptis į teisėsaugą dėl patirto įžūlaus priekabiavimo.

Tiesa, pokalbių platformoje „Discord“ jau yra paskelbtas ir degalinės atstovų atsakas.

Joje yra prisegta el. laiško kopija, kurioje degalinės atstovai nurodė ketinantys kreiptis į teisininkus, policiją ir „TikTok“ platformos klientų aptarnavimą tam, kad išpuolį surengę vyrai atsakytų už savo veiksmus.

Pastaruoju metu H. Saprykinas yra skandalų karštinėje – kiek ankščiau vyras Laisvės alėjoje Kaune bėgo visiškai nuogas ir tai transliavo socialiniame tinkle „TikTok“.

Dėl šio poelgio buvęs perspektyvus krepšininkas buvo nubaustas pinigine bauda už viešosios tvarkos pažeidimą.

Lnk.lt primena, jog anksčiau H. Saprykinas buvo žinomas kaip talentingas krepšininkas.

Didžiąją savo karjeros dalį jis praleido Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), taip pat žaidė Irane ir 4-oje Italijos lygoje.

Krepšininko karjerą jis baigė 2022 metais, o socialinėje erdvėje pripažinimo sulaukė dėl metimų-triukų, vadinamųjų „trickshots“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių