Per kelias paras sukčiai apgaule iš gyventojų išviliojo per 17 tūkst. eurų

Per praėjusias kelias paras sukčiai per 17 tūkst. eurų, pranešė policija.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) duomenimis, pirmadienį gautas vyro (gim. 1963 m.) pranešimas, kad gegužės 13 d., apie 15.44 val., Trakų rajone nepažįstami asmenys iš jo banko sąskaitos apgaule išviliojo 1 500 eurų.

Anot policijos, pirmadienį, apie 16 val., Vilniuje, nepažįstami asmenys, pasiūlę investuoti, iš moters (gim. 1968 m.) apgaule išviliojo 12 327 eurus.

Kaip pranešė Vilniaus AVPK, antradienį gautas vyro (gim. 1998 m.) pranešimas, kad gegužės 19 d., apie 18.22 val., Ukmergės rajone nepažįstami asmenys iš jo banko sąskaitos apgaule išviliojo 800 eurų.

Pirmadienį, apie 13 val., Vilniuje, kaip skelbia policija, nepažįstamas asmuo iš moters (gim. 1949 m.) apgaule išviliojo banko mokėjimo kortelę, kuria pasinaudojus buvo nuimta 2 570 eurų.

Visais šiais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytojas

skaitytojas portretas
Apie ka cia ,,kokie dar sukciai ,,sukciai be banko darbuotoju nezino kiek turi tas ar anas asmuo ,,banko darbuotojas suokalbyje su sukcium veikia is vien , kaip sako ranka ranka plauna ,,o musu teisesauga tyli ,nors viska zino ....kaip ten vienas polis sake , kam dirbt jai valgyt noriu - nu tai va kokie dirba ?????

ne sukciai a busimi gerbiasmi verslininkai

ne sukciai a busimi gerbiasmi verslininkai  portretas
nemaisykit faktu...tie kas 90 taisiais prihvatizacija pravede , tie kas elektriku aferio prasuko dabar labai gerbiami... todel CYT runkeliai TYLOS... a dabar pasirasom abonementa ir privaloma pensijine sutarti...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių