Čigonų tabore Vilniuje policija aptiko narkotikų

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, tęsdami policinės kontrolės priemones prieš narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimą čigonų taboro teritorijoje, atliko kratą vietos gyventojos namuose.

Antradienį per kratą 53 metų L.L. namuose buvo rastas maišelis su maždaug 35 gramais, kaip įtariama, amfetamino. Taip pat rasti penki folijos lankstinukai su heroinu, svarstyklės, pinigai, galbūt gauti prekiaujant narkotikais, pranešė policija.

Tyrimas tęsiamas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Dėl šio nusikaltimo numatoma bausmė - laisvės atėmimas nuo penkerių iki aštuonerių metų.

Vilniaus miesto čigonų taboras yra didžiausia narkotikų prekyvietė sostinėje, čia dieną naktį kvaišalų traukia narkomanai iš viso miesto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vietinis

Vietinis portretas
Kasdien matau tuntais praeinančius narkomanus arba kurjerius, 500 m aplink taborą yra išmintos alėjos ir nuolat didėjančios šiukšlių, tarp jų - panaudoti švirkštai, kiekis, tai ką policija surado - jų piaro maža dalelė, iš tikro nieko negaudo, nieko nesaugo, čigonai ir toliau su taksi apsipirkinėja artimiausiose parduotuvėse maišais, gyvenimas verda

HA HA

HA HA portretas
Ot tai naujiena... ! O ka jie ten ttikejosi rasti...zvakiu fabrikeli...? :))

zigmas

zigmas portretas
tipo nezinojo iki siol niekas , kas dedasi cigonu tabore , seniai reikejo nugriaut ta visa prekybos centra , o ciganus isgint i rumunija , kad kuo maziau to brudo cia butu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių