Prienų rajone – stipri trijų automobilių avarija: nukentėjo du žmonės

  • Teksto dydis:

Prienų rajone antradienį susidūrė trys lengvieji automobiliai, ugniagesiai iš jų išlaisvino du nukentėjusius žmones.

Po 10 val. buvo gautas pranešimas, kad Pienlauskio kaime, kelyje Alytus-Prienai-Kaunas, įvyko didelė avarija.

Ties viaduku susidūrė automobiliai „Volvo S60“, vairuojamas moters, gimusios 1998 metais, ir BMW, vairuojamas 1993 metais gimusio vyro bei „BMW X7“.

Pirminiais Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, pagrindinis smūgis buvo tarp pirmųjų dviejų automobilių, o „BMW X7“ buvo kliudytas. Eismo įvykio aplinkybes aiškinasi vietoje dirbantys Alytaus apskrities policijos pareigūnai.

Automobilio BMW vairuotoją, gimusį 1993 metais, su specialia įranga vadavo priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai. Jis išvežtas į ligoninę kaip ir automobilio „Volvo“ vairuotoja.

Įvykio vietoje dirbo keli policijos ekipažai su dronais, o kelias buvo nepravažiuojamas, eismas buvo nukreipiamas per Prienus.


Šiame straipsnyje: avarija LTPrienų rajonasautomobiliaipareigūnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O kam tie dronai? Ar cia, kad tik pinigus isleist kaip ir visokims ginyboms

visus + ir - sudejau ir priejau isvados

visus + ir - sudejau ir priejau isvados portretas
BMW didelis ir BMW maziukas kalti but negali...fiziskai negali... jie pinigu turi kelias platus geras jie zmones turintis gerove jie per gyvenima niekur neskuba... a volvo kaip kolega pasake 100% kaltas... baust skaudziai ziauriai teist negailestingai sodint ilgom atostogom ... kad is po finacinio nukraujinimo jis bent valgyt turetu sodint kad stoga turetu ir PSD nereiktu moket...

Oop

Oop portretas
nausedu nebuvo ten? Gaila
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių