Dingo į Lietuvą turėjęs grįžti Žilvinas: paskutinė žinoma vieta – Vokietija

  • Teksto dydis:

Žilvinas Rapalas dingo gegužės 8 d. ir iki šiol negrįžo namo.

Kaip feisbuke pranešė Ž. Rapalo artimieji, vyras gimęs 1983 m. ir gyvena Mažeikiuose.

Gegužės 8 d. jis iš Olandijos, kur dirbo bendrovėje „Margama“, turėjo grįžti į Lietuvą. Tą pačią dieną, 15.30 val. vietos laiku, vyras buvo Vokietijoje, kur jį sustabdė policija. Po patikrinimo Ž. Rapalas buvo paleistas, tačiau, artimųjų teigimu, tada ir nutrūko visi ryšiai. 

Paskutinė žinoma vieta – Ammerlander Heerstrasse 259 26129, Oldenburgas, Vokietija.

„Nebeturime jokių žinių, nei žinutės, nei skambučio. Telefonas išjungtas“, – feisbuke rašė Ž. Rapalo dukra.

Anot jos, Lietuvos policija paskelbė tarptautinę paiešką.

Pranešama, kad Ž. Rapalas galėjo vilkėti mėlynus džinsus, sportinį tamsų treningą arba marškinėlius ir raudoną liemenę, avėti baltus arba oranžinius sportinius batus, taip pat kepurę su snapeliu. Vyro ūgis – apie 180 cm, plaukai trumpai kirpti, žilstelėję, vyras turi barzdą. Ant dešinės rankos – tatuiruotė su užrašu „Emilija“, tai – dukros vardas.

„Jo labai laukia dukros, sesuo, visi artimieji ir aš – mama. Jei turite bent menkiausią užuominą, bent kokių žinių, praneškite“, – prašė dingusiojo mama.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

o 'policija'

o 'policija' portretas
matomai babainai buvo,is kur namiskiai žino jog 'policija' sustabde? Gal ka nors paveze ,o tai proto trukumas imt pakeleivius ,kuriu nrpazisti,nors ir pa,ystami buna baisus .

Aa

Aa portretas
Padekit masinas tikrintis nemokamai

Tt

Tt portretas
Eini tam parkeli zinele sneka nueik alaus parukyk pagooglink nueik ant tiltelio kazkoks asilas uzcirskines is vaziuovi su masina vokietijoj autostradoj uzsienos ant kalno zinele tu numik esi pavarges kolonkes ir cirskalas uz dvieju min policija. Nori pasakyti kad uzcirskinta jungia nieko nepasakysi
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių