Savaitgalį pajūryje – vagystės, avarijos ir muštynės

  • Teksto dydis:

Šeštadenį Klaipėdoje ir Palangoje buvo vagysčių, avarijų ir muštynių. Visais atvejais pradėti tyrimai, pareigūnai aiškinasi įvykių aplinkybes ir kaltininkus.

Šeštadienio rytą, 5.10 val., Palangoje, Jūros g., viešoje vietoje, nepažįstamas asmuo iš 1967 m. gimusios moters rankos pagrobė mobiliojo ryšio telefoną „Samsung A52s“. Žala –1000 eurų.

5.50 val., Klaipėdoje, Taikos pr., įmonės teritorijoje, pastebėta, kad iš jūrinio konteinerio yra pavogti statybiniai įrankiai. Žala – apie 3000 eurų.

18.45 val. Klaipėdoje, Tiltų g., pirminiais duomenimis, mopedas, kurį vairavo 2008 m. gimęs vaikinas, kliudė staiga, ne pėsčiųjų perėjoje į važiuojamąją kelio dalį išėjusį 1962 m. gimusį vyrą, kuris nuvežtas į ligoninę. Surinkta medžiaga pagal Baudžiamojo kodekso 281 straipsnį.

Apie 3 val. Klaipėdoje, Rambyno g. ir Medvėgalio g. sankryžoje, ant važiojamosios kelio dalies, pastebėtas gulintis asmuo, kuriam nustatytas 2,07 prom. neblaivumas. Dėl patirtų sužalojimų jis nuvežtas į ligoninę. Surinkta medžiaga dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Apie 23 val. Klaipėdoje, Liepojos g., parke, įvyko muštynės tarp grupės asmenų. Dėl įvykio sulaikyti 2008 m. gimęs vaikinas, 2009 m. gimęs vaikinas ir 2006 m. gimęs vaikinas, kuriam nustatytas 2,04 prom. neblaivumas. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

del staybiniu yrankiu

del staybiniu yrankiu portretas
geroves vagys nenori, kad jus saziningai dirbtumet ir moketumet mokescius.... ystaymais liecnzijomis ir leidimais is kontrolieriu tikrintoju ir baudeju puses viskas padaryta kad jus emigruotumet...emigruokit...palikit situos privalomais mokesciais nuzmogintus ir privalomom vakcinomis supilietintus piliecius dirbt bankomatam... susivoge jusu yrankius va tegu daba ir dirba ....dirba ir musasi su bankomatu gerove...su elektrikais aferistais...su siuksliu mafija....vieni...be jusu.....

x

x portretas
brigada
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių