Pedofilija kaltinamo renginių vedėjo teismas

  • Teksto dydis:

Pedofilija kaltinamas, ir įtariama, kad 13 berniukų nuskriaudęs žinomas uostamiesčio renginių organizatorius ir vedėjas Viktoras Usovas teisme kaltės kratosi, praneša LNK žinių tarnyba.

Ir tuo dar labiau piktina nukentėjusių berniukų artimuosius. Dalis jų nebenori prisiminti, kas nutiko vaikams. Niekas nesiryžo pateikti ir civilinio ieškinio.

Prie dėmesio pratęs žinomas pramogų verslo ir sporto pasaulio atstovas, buvęs Jaunimo reikalų tarybos narys, paramos akcijų organizatorius V.Usovas teisme slėpė veidą.

Jis kaltinamas 13-os nepilnamečių tvirkinimu, vaikų girdymu alkoholiu ir grasinimais.

Pats V.Usovas kaltu nesijaučia. "Nesistenkite nuteisti žmogaus. Visur spaudimas padarytas. Kokios antraštės pateiktos - kaip įvykęs faktas", - LNK žinioms sakė V.Usovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Pauliau Jūs teisus ir drąsus asmuo visi tik juodinti ir žeminti drąsūs, gal užteks tokiu būdų susidoroti su žmogumi ar neišlįs yla iš maišo neatsisuks prieš patį klastotoją kiek galima tokių istorijų kurti ir aišku viskas įvyko nenustatytoje vietoje nenustatytu laiku toks bus teismo verdiktas teismas mano.

Paulius

Paulius portretas
Nepasidalino su kažkuo ir vėl ale prievartaujami bet iki tol niekas nesipriešino ir nesiskundė kol neperėjo kažkam kelio. Be smurto be nieko , kokie visi geri niekas net civilinio ieškinio neteikia padaro žalą o atlyginti niekas nereikalauja dar ir taip būna ? Gal jau pats metas būtų susidirojimam kokį naują būdą atrastitas manau jau visiems pabodęs.

Is ukrainos

Is ukrainos portretas
Plakit toki be gailestcio.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių