Muštynės uoste stovinčiame laive: sulaikomas vyras pasipriešino ir sužalojo pareigūną

  • Teksto dydis:

Neringoje dėl muštynių šeštadienį sulaikomas vyras pasipriešino policijos pareigūnui, kuris nukentėjo.

Kaip nurodė Klaipėdos apskrities policija, šeštadienio naktį kilus konfliktui Naglių gatvėje, uoste stovinčiame laive, 1981 metais gimęs vyras stumdė ir trenkė 1955 metais gimusiam vyrui.

Atvykus pareigūnams, jaunesnis asmuo pradėjo elgtis agresyviai, aktyviais veiksmais priešinosi. Per sulaikymą nukentėjo policininkas.

Vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir pasipriešinimo valstybės tarnautojui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M.K.

M.K. portretas
Kai žmonės nemąsto,tai nieko nepadarysi.Užpuolė žmogų ir gavo i kaulus.Tai buvo geras sprendimas. Žinios kaip žmones puldinėjo.

> kodel meluoja

> kodel meluoja portretas
tu kur gyveni, urve? kas čia per supratimas viešos tvarkos tavo galvoje? tu paklausyk kokią nesąmonę čia suvėlei: Duokit pasipliekti, nes reiškiasi tam buvo priežastis. Tavo logika visiems banditams ir chuliganams reiktų leisti viską, nes tam buvo priežastys?

Kodel MELUOJA?

Kodel MELUOJA? portretas
Per mazai dave tam nusususiam stribui. Zurnalistai KURSTO neapykanta tarp zmoniu. Jeigu zmones susipyko tai TUREJO BUTI TAM PRIEZASTIS. KOKIA? Gal dar daugiau turejo duoti galvon? Zurnalistui uz mela reikia ikisti egles kankorezi i jo pi.de.ra.si.ne subine.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių