Skrydis oro balionu virto košmaru: tėškėsi į pastatus, sužaloti septyni žmonės

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą medyje Šilutės rajone pakibo oro balionas. Sužaloti septyni žmonės.

Pasak Policijos departamento, pranešimas apie nelaimę buvo gautas gegužės 5 d. apie 20.30 val.

Šilutės rajone, Vilkų Kampo kaimo ribose, oro balionas, valdomas moters, gimusios 1986 metais, dėl pasikeitusios vėjo krypties tapo nevaldomas ir atsitrenkęs į Vilkų Kampo kaime esančius pastatus, pakibo medyje.

Oro balionu skrido ir susižalojo vyras, gimęs 1963 metais, nepilnametis, gimęs 2009 metais, ir mažametė, gimusi 2011 metais.

Taip pat moteris, gimusi 1990 metais, vyras, gimęs 1963 metais, moteris, gimusi 1970 metais, ir oro balioną valdžiusi moteris. Nukentėjusieji paguldyti į Klaipėdos ir Šilutės ligonines.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo. Tas, kas dėl neatsargumo nesunkiai sužalojo ar susargdino du ar daugiau žmonių, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
juk ne vysos moterys sugeba susigaudyti kai keičiasi situacija.

Egis

Egis portretas
Tik vėjo kryptis pasikeitė ir jau moterėlė pasimetė, tai matyt tokia iš jos ir oreivė, bet buvo sumąsčiusi, kad kaime bus "lengviau' skraidyt, nei mieste, nėra dangoraižių, tik nenumatė, kad tas vėjas niekadėjas nesirenka vietovės kur keist kryptį, o ir medžių pasitaiko ir kaimo vietovėse aukštų. Gal prieš imantys jai oreivystės pirmiausiai reikėjo išmokt vištas suvaldyt.

Hm...

Hm... portretas
1963 gimimo....senatvėje reikėtų daugiau prie žemės būti.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių