Kretingos rajone policija atskleidė nelegalų prekybos alkoholiu tašką

  • Teksto dydis:

Kretingos rajone policija atskleidė nelegalų prekybos alkoholiu tašką, antradienį pranešė Klaipėdos apskrities policija.

Viename Kretingos rajono kaime atlikus kontrolinį pirkimą 1953 metais gimusios moters namuose, jos gyvenamojoje vietoje rasta ir paimta 114 vienetų įvairios talpos alkoholinių gėrimų – apie 105 litrus alaus, degtinės ir kitų alkoholinių gėrimų.

Taip pat rastas plastikinis indas, kuriame buvo apie pustrečio litro rusvos spalvos skysčio, skleidžiančio specifinį naminei degtinei būdingą kvapą.

Pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla ir dėl neteisėto stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo, įgijimo, laikymo, gabenimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prie Dovilų Kiškėnuose

Prie Dovilų Kiškėnuose portretas
Netikrinau? Virš 10 metų nelegaliai prekiauja namų gamybos alkoholiu sodų bendrijoje, išvežioja plačiai, aprūpina Klaipėdą, organizuoja pensininkė Violeta.

kada atskleist vietinių valdžios banditų nuotykius mižniai

kada atskleist vietinių valdžios banditų nuotykius mižniai portretas
ir baigsit kabinėtis prie nuostabių mūsų šalies paveldo puoselietujų

Stepas

Stepas portretas
Na ir kas cia tokio, namine geriau negu valstybine arba garliavos padvalo, varau ir varysiu ruginuke ner ka lyginti su parduotuviu meslu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių