Gaisras Pagėgių savivaldybėje: dėl nudegimų senolė atsidūrė ligoninėje

Penktadienį Pajėgų valdymo skyrius informavo apie du gaisrus – Kretingoje, Klaipėdos gatvėje, ir Pagėgių savivaldybėje, Natkiškių kaime, degė namai. Vieną garbaus amžiaus moterį išgelbėjo pareigūnai ir perdavė medikams.

Gaisras Pagėgių rajone įvyko penktadienį. 17.42 val. bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad Pagėgių savivaldybėje, Natkiškių seniūnijoje, Natkiškių kaime, Saulėtekio gatvėje dega namas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Pagėgių ir Tauragės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Tą pačią dieną, penktadienį, 20.14 val., taip pat bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad Kretingoje, Klaipėdos gatvėje dega namas.

„Pagėgiuose nebuvo sužeistų. Kretingos rajone, 20.14 val., pranešė, kad dega medinis namas. Atvykus namo palėpė degė atvira liepsna. Policijos pareigūnai iki ugniagesiams atvykstant išlaužė namo antro aukšto duris ir išvedė 1929 m. gimusią moterį, kuri su galvos ir kūno nudegimais bei prisikvėpavusi dūmais buvo sąmoninga“, – informavo Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovas.

Moteris buvo išvežta į gydymo įstaigą.

Dėl kokių priežasčių galėjo kilti gaisrai, išsiaiškins tyrėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nusivylusiam

Nusivylusiam portretas
Tau taip rūpėjo pasirodyt, koks esi bukas ir piktas nevykėlis ?

Nusivylęs

Nusivylęs  portretas
Galvojau, gal senolė kokių 1970- 1980 metų gimimo...o čia tai jau tikra gyva iškasena...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių