Tvarkydami Skulptūrų parką vėl jį nusiaubė?

Maždaug prieš du mėnesius Skulptūrų parke pastebėtos išlūžusios ir išvartytos informacinės skulptūrų lentelės. Tada klaipėdiečiai buvo įsitikinę, kad taip neatsargiai esą galėjo pasielgti asmuo, parke važinėjęs traktoriumi ir tvarkęs aplinką. Dabar miestiečiai ir vėl pastebėjo tokią pačią situaciją – lentelės vėl išvartytos.

Klaipėdos savivaldybės puslapyje klaipėdietis paskelbė įrašą, kuriame teigė, kad Skulptūrų parke vėl išvartytos ir suniokotos informacinės lentelės. Jos pastatytos šalia skulptūrų tam, kad parko lankytojai galėtų sužinoti skulptūrų pavadinimus ir jų autorius.

„Skulptūrų parke, einant centriniu taku iš M. Mažvydo alėjos, šalia skulptūrų guli sugadintos lentelės, rangovų technika sugadino inventorių, tai ne pirmas kartas, jie taip pat gadina ir pėsčiųjų takų plyteles“, – įtarė klaipėdietis.

Jeigu bus nustatyta, jog šį kartą lentelės suniokotos dėl rangovo kaltės, bus reikalaujama, kad padengtų tvarkymo išlaidas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė teigė, kad situacija apie sugadintas informacines lenteles nagrinėjama.

Inga Kubilienė / Vestos Jašinskaitės nuotr.

Jeigu bus nustatyta, jog šį kartą lentelės suniokotos dėl rangovo kaltės, bus reikalaujama, kad padengtų tvarkymo išlaidas.

„Miesto tvarkymo skyriaus specialistai vyks į Skulptūrų parką ir įvertins situaciją. Ankstesnis atvejis, kai lentelės buvo suniokotos, jau buvo aptartas su rangovais. Jeigu bus nustatyta, jog šį kartą lentelės suniokotos dėl rangovo kaltės, bus reikalaujama, kad padengtų tvarkymo išlaidas“, – aiškino I. Kubilienė.

I. Kubilienė patikino, kad bus aiškinamasi, ar rangovų technika iš tikrųjų daro žalą parko šaligatviams. Jei bus nustatyta, kad žala padaryta dėl netinkamo technikos naudojimo, pasak vedėjos, taip pat bus siekiama, kad rangovas padengtų visas tvarkymo išlaidas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastatykite lenteles tinkamoje vietoje ,prie skulptūros

Pastatykite lenteles tinkamoje vietoje ,prie skulptūros portretas
Tai ,kad lentelės kažkaip keistai pastatytos. Seniai atkreipiau dėmesį toliau nuo skulptūros, kažkur žolėje

Anonimui

Anonimui portretas
Tai kad visų pirma reikia išsiaiškinti. Kaip be to? Na o Kubilienė gal sakau geriau kaip buvus Šakalienė? Su ana net pakalbėt buvo neįmanoma - žiūrėjo į visus iš eilės kaip į muses :D) O gal jums kaip tik toks požiūris į miesta ir žmones patinka?

Anonimas

Anonimas portretas
Kubilienės reikia keisti pareigų funkcijas ir vietoj vedėjos įrašyti AIŠKINIMOSI SPECIALISTĖ:) ir laikraščio Klaipėda žvaigždė:) tik, kad ta žvaigždė prigesusi kažkokia:)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių